Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Avoin SM SWISS IMP´s pelataan Valkeakoskella 5.-6.4.2014.

(2014-03-17 13:40:16)

Hämeen piiri ja Suomen Bridgeliitto järjestävät SM Swiss IMP`s kilpailun Valkeakoskella huhtikuun alussa.

Swiss SM 2014
Kilpailu pelataan IMP-laskennalla niin että parit kohtaavat vihreä hissi menetelmällä. Kilpailunjohtajana toimii pääkilpailunjohtaja Kati Sandström ja hänellä on avustajana kilpailunjohtajaoppilas, junioripelaaja Maria Mylläri. Kilpailun pelataan kaksipäiväisenä ja pelimaksu on 40 euroa pelaajaa kohti.

Mikäli tarkemmat kilpailun määräykset kiinnostavat, Swiss SM kilpailun säädökset löytyvät kilpailumääräyksien kohdasta 3.3. sivulta 41. Kilpailumääräykset löydät täältä.

Pelit pelataan hotelli Waltikassa, joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla aivan Valkeakosken keskustan tuntumassa. Pelaajille on varattu edullisia huoneita hotellista, mutta niitä on vain rajoitettu määrä. Tilaa oma huoneesi siis ajoissa! Koodilla: Bridge 2hh=80€/yö ja 1hh=70€/yö. Huoneet voi varata numerosta 03-57711.

Pelipaikalla on lauantaina tarjolla lounas seisovasta pöydästä. Alustavan tiedon mukaan on tarjolla lihapullia ja muusia hintaan 7€. Sunnuntaina järjestettyä lounasta ei ole, mutta tarjolla on pikkulämpimiä ja muita virvokkeita kohtuulliseen hintaan.

Hämeen piiri ja Suomen Bridgeliitto toivottavat kaikki pelaajat lämpimästi tervetulleiksi Hämeen sydämeen nauttimaan pelistä, kilpailusta ja seurasta!

Ilmoittaudu heti mukaan!

H.A.

Swiss IMP´s SM 2014 ilmoitus PDF

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle