Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Suomen naiset Cayne-ottelussa su 19.2. klo 21

(2012-02-19 17:19:26)

Suomen naiset pelaavat tänään BBO:ssa 28 jaon ottelun Jimmy Caynen joukkuetta vastaan. Ottelu alkaa klo 21 Suomen aikaa. Se löytyy joukkuekilpailuista nimellä Cayne - xxx.

Suomen joukkueessa pelaavat Raija Tuomi - Tiina Elsinen ja Hulda Ahonen - Pia Erkkilä.

Jimmy Cayne on amerikkalainen miljonääri (miljardööri?), joka möi muutama vuosi sitten pankkinsa ja keskittyi birdgeen täysipäiväisesti. Hän maksaa kuukausipalkkaa italailaisille maailmanluokan pelaajille siitä, että nämä pelaavat hänen joukkueessaan. Joukkue pelaa joka päivä (paitsi jos on isot kansaiväliset kilpailut) kaksi täyttä harjoitusottelua BBO:ssa. Pelit alkavat aina klo 21 ja 01.30 / 02.00 AM Suomen aikaa.

Caynen tavoitteena on voittaa maailman arvostetuimpia joukkuekilpailuja. Vuonna 2010 Caynen pitkä ja sinnikäs harjoittelu palkittiin, kun hänen joukkueensa voitti arvostetun Reisinger-turnauksen. Caynen lisäksi joukkueessa pelasivat Michael Seamon, Giorgio Duboin, Anthony Sementa, Lorenzo Lauria sekä Alfredo Versace. Joukkue uusi mestaruuden myös seuraavan vuonna.

Saamani tiedon mukaan (lähde Larry Lande) Cayne sairastaa Parkinsonin tautia. Tämän vuoksi BBO:ssa nähdään aina välillä useita "misclickejä" eli vääriä tarjouksia ja perumisten salliminen kuuluukin otteluiden henkeen.

Pelit ovat myös sosiaalinen tapahtuma, jota kerääntyy katsomaan satoja kibitsereitä. Moni vaihtaa samalla kuulumisiaan päivän tapahtumista.

Marianna Kultalahti

PS Cayne voitti ottelun impeissä 95-45.

Linkki: Wikipedia: Jimmy Cayne

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle