Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Hyvää joulua ja pelionnea vuodelle 2012!

Bridgeväkikin hiljentyy hetkeksi joulun viettoon. (2011-12-18 13:25:09)

Hyvää joulua ja vuotta 2012!Bridgeväkikin hiljentyy hetkeksi joulun viettoon.

Peleihin päästään käsiksi kuitenkin jo heti Tapanina, kun Jyväskylässä pelataan tuki-MP-kilpailut. Jollei vielä silloin pääse pelaamaan, on seuraavana päivänä Kuopiossa mahdollisuus ottaa virhe takaisin, ja pelata tuki-MP-kilpailua Savon sydämessä. Loppuvuoden viimeinen kilpailu pelataan taasen Helsingissä B-55:n mixed-kilpailuna.

Bridgevuosi 2012 pyörähtää käyntiin Turun Bridgekerhon 60-vuotisjuhlakilpailuilla. Pelit alkavat jo torstaina ja päättyvät sunnuntain joukkuekilpailuun. Kerho järjestää myös juhlatilaisuuden lauantain Rally-osakilpailun jälkeen. Koko alkuvuosi onkin kilpailujen täyteistä aikaa. Ja aktiiviselle kiertäjälle kertyy kilometrejä!

SBL järjestää tammikuussa myös paljon kaivattua koulutusta kilpailunjohtajille. Tasojen II ja III kilpailunjohtokoulutukset pidetään Bridge Areenalla Hiomotie 10:ssä, 21.–22.1.2012. Lisää tietoa näistä koulutuksista löytyy tiedotteet-kohdasta.

Vuoden ensimmäiset SM-kilpailut pidetään helmikuussa kun senioriparit ottavat toisistaan mittaa Bridge Areenalla 4.-5.2. Ensimmäiset avoimet SM-kilpailut puolestaan pelataan tällä kertaa Oulussa, kun avoimet Swiss IMPs SM-kilpailut mitellään 18.–19.2. Tänne odotetaan paljon pareja myös Norjasta ja Ruotsista, joten oletettavasti kilpailusta on tulossa todella mielenkiintoinen.

Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan Bilbossa.

Toivotan nautinnollista ja rentouttavaa joulunaikaa kaikille ja onnistuneita ratkaisuja pelipöytiin!

Hulda Ahonen
toiminnanjohtaja SBL

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle