Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Bridge Areena on siirtynyt Hiomotielle

Juhlallinen avajaiskilpailu pelattiin 6.10.2011. (2011-10-12 23:25:27)

Bridge Areenan avajaisia juhlittiinBridge Areena on nyt muutettu kokonaan Hiomotie kymppiin. Toiminta alkoi kerhojen osalta 3.10. maanantaina. Avajais-MP-kilpailut pidettiin 6.10. torstaina.

Kilpailun alussa SBL:n puheenjohtaja Jarmo Laakso kiitti kaikkia muuttoon ja siivoustyöhön osallistuneita ahkeria talkoolaisia. Erityisesti kiitoksen saivat ahkerat talkoonaiset, joille liitto oli ostanut kukkia kiitokseksi. Juhlavuutta tapahtumaan toi kuohuviinilasien nosto kilpailun alussa. Paikalla olleista 25 parista parhaiten pärjäsivät Osmo Parviainen ja Hannu Ojanen, jotka veivät kilpailun 61,85% tuloksella. Niukasti toisiksi jäivät Marianna Kultalahti ja Tuomas Paavola (60,74%). Kolmannen sijan veivät Sakari Stubb ja Klaus Harjunen (60,08%). Kiitos kaikille osallistujille, jotka tukivat näin Areenan remontointia. Nyt on Areena virallisesti auki!

Avajaiskisa, kuva 1Hiomotien Areenan loppusyksy onkin kiireinen, sillä vuoden 2011 lopun SM-kilpailuista suurin osa pelataan siellä. Senioreiden joukkue-SM pelataan 12.11. klo 11.00 alkaen. Kilpailu on ollut suosittu ja hyvätasoinen viime vuosina, joten senioreita odotetaan paljon paikalle, vieläpä uuteen Areenaan tutustumisen merkeissäkin. Muistakaahan ilmoittautua!

Seuraavana viikonloppuna pelataan naisten pari-SM-kilpailu lauantaina. Tähän kilpailuun on taasen ollut osallistujia vähenevissä määrin viimeisten parin vuoden aikana. Syytä on mietitty ja on pohdittu kilpailun mahdollista kierrätystä halukkailla paikkakunnilla. Toivottavasti vähenevä trendi kääntyy nyt nousuun uusien miellyttävien pelitilojen myötä. Ainakin kaikkien paikallisten naisten odotetaan osallistuvan suurella joukolla Hiomotien Areenan ensimmäisiin naisten SM-kilpailuihin. Toivotan naiset innolla ilmoittautumaan!

Avajaiskisa, kuva 2Areenan kerhot jatkavat pelitoimintaansa tuttuun tapaan, ja Helsinki-liiga aloitettiin 7.10. perjantaina. Shakkiväki muuttaa Areenalle vuoden vaihteessa, joten ensi vuonna älypelillinen vilinä sen kuin kiihtyy.

- Hulda Ahonen-

Puheenjohtaja ja talkoonaiset


Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle