Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Bridge Areenan muutto syksyn aikana

Uudelle Bridge Areenalle muutetaan syksyn aikana. (2011-08-16 00:49:08)

Bridge Areenan muuttoHiomotie 10:n tila on nyt kokonaan maksettu ja siirtynyt bridgenpelaajien hallintaan. Remontti aloitetaan uusissa tiloissa viipymättä. Sen alustava valmistumisaika on viikon 36 loppu.

Reiluihin uusiin tiloihin muuttaa kanssamme myös Helsingin Shakkiliitto. Tältä yhteistyöltä odotetaan molempien lajien parissa paljon. Shakkiporukka muuttaa areenalle vasta meidän jälkeemme todennäköisesti hieman ennen joulua.

Heti remontin valmistuttua alkaa kova rutistus. Nyt tarvitaan pääkaupunkiseudulta (toki muutkin ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan) talkooporukkaa moneen eri otteeseen.
Ensimmäisenä on uudet tilat saatava muuttokuntoon remontin jäljiltä. Siis siivousporukka on kasattava.

Tila täytyy pestä ikkunoista lattiaan asti. Isolla porukalla ei homma ole suurikaan ponnistus. Kaikki siis mukaan! Siivouksen alustava päivä on lauantai 17.9. ja varapäivä 24.9. Hyvän talkoohengen lisäksi on parasta ottaa mukaan joitain siivousvälineitä. Pesuaineet hankitaan paikan päälle, mutta ämpäreitä, lastoja ja muita tarvikkeita ei varmasti riitä kaikille.

Perttulantien tavaroita käytetään keskiviikkoon 28.9. asti. Pakkaaminen tehdään valmiiksi torstain ja perjantain 29.-30.9 aikana. Koko Bridge Areena on pakattava mukaan. Muuttolaatikot tilataan jo alkuviikosta. Kaikkien areenalla pelaavien kerhojen kannattaa kerätä ryhmä pakkaamaan tavaroita. Paljon tarpeetonta menee myös roskikseen. Mitään roskia ei pakata mukaan.

Itse muuttopäivät 1.-2.10. ovat oma ponnistuksensa. Tavoitteena on saada sekä kantajat, että autot talkooporukasta. Kantajia tarvitaan molempiin päihin. Lisäksi tarvitaan paketti- tai rekka-auton omaavia kuljettajia molemmille päiville.

Jotta voidaan olla varmoja, että muutto onnistuu talkoovoimin, avataan Bilboon ennakkoilmoittautumiset kaikkiin muuton eri osiin. Ilmoittautukaa joukolla, niin saamme muuton tapahtumaan jouheasti! Tästä tulee varmasti myös HAUSKAA!

Kiitokset kaikille osallistujille jo etukäteen!

Linkki: Areenan pakkaustalkoot, ilmoittautuminen

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle