Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Cupin semifinalistit selvillä

Suomen cupissa on tultu semifinaalivaiheeseen vastakkain ovat (2011-06-30 20:50:59)


Suomen cupissa on tultu semifinaalivaiheeseen vastakkain pelaavat toisessa parissa kovan nettilohkon voittanut joukkue Pekkinen jossa pelaavat Markku Pekkisen lisäksi parinaan joko Alpo Järvinen tai Esa Väliaho.
Toinen pari on kiven kova Arttu Karhulahti ja Seppo Sauvola. Joukkueessa on myös pelannut Kari Mäkikangas Esa Väliahon parina joten taso ei laske oli huililla kuka tahansa. Mestarisuosikki.
Vastaan Pekkiselle tulee Turun suunnan voittanut joukkue Uskela jossa pelaavat Jarmo Laakso parinaan Kari Kanerva toinen pari on Jari Laakso ja Veijo Lösönen lisäksi joukkueessa on pelannut pitkään taukoa pitänyt Timo Arppe ja joukkue on yllätysvalmis ja janoaa loppuottelupaikkaa Pekkiseltä. Voitto semifinaalissa olisi iso yllätys.

Toisessa semifinaalissa pelaa toinen suursuosikki Paganus. Joukkue on pelannut ottelunsa neljällä pelaajalla Jouko Paganus - Christer Englund ja Martin Arle - Johan Linden. Joukkue on rutinoitunut ja kaikki pelaajat ovat esiintyneet maajoukkueessa useita kertoja. Suomen mestaruuksia joukkueen pelaajilla on ainakin 100 ( luulisin ). Vastaan tulee yllätysvalmis joukkue Jänkälä pohjoisesta
Joukkueessa pelaavat kapteeninsa Veikko Jänkälän lisäksi kolme Timoa Sairanen, Jalopaasi ja Tero. Pelaajat ovat rutinoituneita mutta vaan kerhotasolla ja nyt vastus on kova ja vain maskien käyminen ylitarjotuissa peleissä voi viedä Oululaiset finaaliin mutta yhtään jakoa ei ole vielä pelattu joten saa nähdä miten käy. Toisesta semifinaalista näytetään BBO:ssa lähetys Hangosta ma 25.7 alkaen klo 10.30 ja sitten Finaalista ke 27.7 10.30 tervetuloa seuraamaan BBO:hon otteluita vielä ehtii mukaan jos BBO ei ole tuttu, kysykää vaikka minulta.

terv. Lasse Utter

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle