Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Uusi Bridge Areena sijaitsee Pitäjänmäellä!

(2011-06-17 18:49:29)

Sopimus Bridge Areenasta on solmittu


Puheenjohtaja Jarmo Laakso on tänään perjantaina 17.6.2011 allekirjoittanut ostosopimuksen Bridge Areena Oy:n nimissä uudesta pelitilasta. Helsingin Pitäjänmäellä, Hiomotie 10:ssä, sijaitseva tila on kooltaan Lauttasaaren areenaa hieman suurempi, 525 m2. Hallintaoikeuden tilaan saamme elokuun alusta, jolloin remontoinnin suunnittelu voidaan aloittaa. Ostettu tila on vallan hyvässä kunnossa, mutta joitain huonejärjestelyjä on silti tehtävä. Esimerkiksi kahviota ei vielä ole.

Uusi pelitila on toisessa kerroksessa ja siihen kuuluu useita toimistohuoneita, pari neuvotteluhuonetta sekä tietysti itse pelisali. Käymälöitä on kaksi ja lisäksi käytössä on erillinen suihku/siivouskomero. Kerrokseen tulee kaksi hissiä, tavara- ja henkilöhissi. Tilojen käytön tarkempi suunnittelu aloitetaan mahdollisimman pikaisesti.

Uutta Bridge AreenaaUuden tilan hyvinä puolina voidaan pitää muun muassa kulkuyhteyksiä. Hiomotie 10 on helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin henkilöautoillakin. Myöskään parkkeeraaminen iltaisin ja viikonloppuisin ei tuota ongelmaa, sillä alue on teollisuusaluetta, jossa tienvarret ovat vapaat iltaisin. Katso kartalta uuden Areenan sijainti: Google Maps.

Kaikki innokkaat ovat tervetulleita tutustumaan tilaan heti ensimmäisellä viikolla. Alustavaksi avoimien ovien päiväksi on suunniteltu torstaita 4.8.2011. Tästä tiedotetaan kuitenkin tarkemmin lähempänä ajankohtaa.


Rakas vanha areenamme Lauttasaaressa on hallinnassamme näillä näkymin vuoden 2011 loppuun asti. Näin ollen emme joudu muuttamaan kiireessä, vaan uusi ja uljas Bridge Areena saadaan kunnolla valmiiksi ennen lopullista muuttoa. Taloudellisesti uuden tilan hinta vastaa kulujen jälkeen aika tarkasti nykyisestä tilasta saatavaa summaa. Velkaa ei siis näillä näkymin jouduta ottamaan. Tämä on suuri helpotus, sillä pelaajamäärät ovat viime aikoina Bridge Areenalla olleet hieman laskussa ja lainan maksaminen vastikkeen lisäksi olisi liian suuri taakka. Toivottavasti uusi tila saakin pääkaupunkiseudun kerhot aktivoitumaan uudella tavalla! Nyt on ainakin hyvä paikka pelata ja pitää kursseja.

NeukkariLiitteenä jutussa on ottamiani kuvia uusista tiloista sekä Carron Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Mäki kättelemässä sopimuksen päälle Jarmo Laaksoa.

Innolla uusia tuulia kohti ja hyvää kesää toivottaen
Hulda Ahonen
toiminnanjohtaja
Suomen Bridgeliitto ry.

Carron Oy ja Bridge Areena Oy solmivat sopimuksenKäytävätilojaBridge Areenaa, 2Bridge Areenaa, 3Bridge Areenaa, 4


Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle