Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


White House Junior Internationals 21.-25.3.2011

Juniorit pelaavat Hollannissa (2011-03-19 10:47:33)

Keväisin järjestetään Hollannissa junioribridgen huipputapahtuma: White House Junior Internationals. Junioritoimikunnan työn tuloksena myös Suomen joukkue on tänä keväänä mukana.

Het Witte HuisKilpailu pelataan Amsterdamissa Het Witte Huis eli valkoinen talo -nimisessä rakennuksessa. Maanantaista torstaihin pelataan alkusarjaa ja perjantaina vuorossa ovat semifinaalit ja finaali. Kilpailua voi seurata BBO:sta ja tietoa löytyy kisan kotisivuilta.

Suomen joukkueessa Hollannissa pelaavat Visa Vallivaara - Karri Kytömaa sekä Juho Granström - Vesa Fagerlund, jotka saavat kapteenikseen Kauko Koistisen. Kilpailun taso on todella kova: Mukana on muun muassa hallitsevia maailman- ja Euroopan-mestareita Ranskasta ja Israelista. Myös Ruotsi, Norja ja Tanska osallistuvat hyvin joukkuein. Myös Japanin juniorit yrittävät urhoollisesti osallistua kotimaansa ikävistä tapahtumista huolimatta.

White House on junioreille mitä parhainta valmentautumista kesän Euroopan-mestaruuskilpailuihin. Juniorien EM:t pelataan Bulgarian Albenassa heinäkuun puolivälissä. Toivotamme koplalle onnea koitoksiin!

Juho, Visa ja Vesa lähtevät Hollantiin


Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle