Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


IMP-SM:n kultamitalit Viroon

Swiss IMPs -mestaruus vuonna 2011 meni virolaisparille Jyri Aava - Mikk Mirne. (2011-02-15 00:44:31)

Osku ja Pinja operoivat BBO:n raamapöytiäNeljännet avoimet Swiss IMPs SM-kisat järjestettiin 12. - 13.2.2011 Salossa pakkasen paukkuessa ulkona. Kilpailussa virolaiset Jyri Aava ja Mikk Mirne pääsivät kuittaamaan parin viikon takaisen Viron vastaavan kisan tapahtumia. Virolaiset veivät kultamitalit Suomessa, kun taas Suomen Lasse Utter ja Vesa Leskelä voittivat mestaruuden Virossa. Hopeamitalit saalistivat Turun Tatjana Mylläri ja Timo Järvi ja pronssiset B-55:n Matti Sihvola ja Kirkkonummen Joakim Fabritius. Neljännen sijan jakoivat hallitsevat mestarit Mika Salomaa - Pekka Viitasalo sekä Martti Mäkelä - Juhani Laine.

Karhulahti - Sauvola vs Mylläri - Järvi


Salolaiset olivat tehneet hyvää työtä pelaajien houkuttelussa ja mukana olikin 51 paria. Myös Salon Seudun Ammattiopisto oli mainio pelitila. Uutena Swiss IMPsissä oli mukana myös raamalähetys Bridge Base Online-pelipaikassa. Toisena raamaoperaattorina toimi jo kokenut näpyttelijä Pinja Pyykkönen. Toisen pöydän lähettämisestä puolestaan vastasi innokas koululaispelaajamme, Oskari Koivu. Varsinkin Laukaasta asti matkanneelle Oskulle tuli työpäivälle mittaa, mutta sitkeästi koko päivän lähetys vedettiin läpi.

Piret Aava -Tero Koivu sekä Pia Erkkilä - Hulda Ahonen


BBO-lähetysten seuraamista hieman haittasi aikataulun muuttuminen BBO:lle ilmoitetusta. Harmia niin pelaajille kuin katselijoille aiheutui myös laskentajärjestelmän pettämisestä. Tuloksia ei saatukaan laskentaohjelmalla laskettua suunnitellusti. Tämä vuoksi tulospalvelu ei sujunut aivan viime vuosien malliin eikä kierrosten paritusten määräytyminen sujunut hissiperiaatteen mukaisesti. Tämä toki muutti kisan luonnetta varsin paljon ennakkoon ilmoitetusta. Vastoinkäymisistä huolimatta kisa saatiin vietyä loppuun ja mitalistit selvitettyä.

Ammattiopisto pöytiä täynnä


Onnittelut mitalisteille sekä kiitokset niin pelaajille kuin järjestelyistä vastanneille! Arvokisatalvi jatkuu SM-joukkuekilvan piirikilpailuilla 26.2.2011.

Piret - Tero ja Pia - HuldaBrikkatyttö ehti välillä pysähtyä kuvaankinSami Mäki - Antti Aimala ja Anni Mäkelä - Raija TuomiKilpailunjohto työssäSalomaa - Viitasalo vs Mäkikangas - SaastamoinenNäytä kaikki uutiset | palaa etusivulle