Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Kilpailuvuosi 2011 alkaa kiihkeästi

Vuoden alkuun sijoittuu runsaasti arvokisoja. (2011-01-27 00:01:05)

Mitalit 2011


Vuosi 2011 alkaa kiihkeästi bridgen SM-kilpailuiden osalta. Senioreiden pari-SM-kilpailut pelataan Bridge Areenalla 29.–30.1. Senioreiden (60+ vuotta) kilpailusta on odotettavissa jälleen kovatasoinen taisto, kun mukana on useita aivan maamme kärkipään pareja.

Kaikille pelaajille avoin SM Swiss IMPs pelataan järjestyksessä seuraavana 12.–13.2. Kilpailu pidetään Salossa ja odotammekin, että pelijärjestelyt ovat huippuluokkaa yhden maamme aktiivisimman kerhon saatua vastuun järjestelyistä. Kilpailuun on jo nyt ilmoittautunut lupaavasti pelaajia, mutta ilmoittautuminen on auki vielä 10.2. klo 20.00 asti. Tavoitteena on saada vähintään 40 paria osallistumaan kilpailuun. Olethan jo ilmoittautunut? (Katso myös Salon BK:n kisasivu.)

Suomen bridgevuoden arvostetuin kilpailu alkaa myös helmikuussa, kun SM-joukkuekilpailu tärähtää käyntiin piirinmestaruuskilpailuilla 26.2. Semifinaalipaikoista karsitaan seitsemässä piirissä. Sääntöjen mukaan joukkueet täytyy nimetä kokonaisuudessaan jo piirikarsintavaiheessa, joten joukkueiden kokoaminen on nyt kiihkeimmillään. Suoraan semifinaalivaiheeseen etenee vuoden 2010 mestarijoukkue Toivonen: Mikko Toivonen, Seppo Niemi, Martin Arle, Johan Lindén, Christer Englund ja Jouko Paganus. Semifinaalit pelataan 26.–27.3. ja finaali BBO-lähetyksineen 21.–22.5. (katso joukkue-SM-tiedote).

Myös toinen joukkuemuotoinen arvokilpailu on alkamassa, kun Suomen Cup joukkueiden lohkot ja ohjelma julkaistaan SM Swiss IMPs kilpailun yhteydessä. Ilmoittautuminen Suomen Cupiin on suoritettava viimeistään 6.2.2011 klo 20.00 joko Bilboon tai Lasse Utterille puh: 040-7478528 tai sähköpostilla lasse.utter( at )kolumbus.fi. Suomen Cup huipentuu heinäkuussa Hangon viikolla pelattavaan finaaliin. (Katso myös Suomen Cup-tiedote.)

Koko vuoden kilpailukalenteria voi tiirailla kilpailut-kohdan kilpailukalenterissa. Kalenteri on SM-kilpailujen osalta sitova heinäkuun loppuun asti.

Tavoitelluimmat mitalit: joukkue-SM


Hyvää pelivuotta kaikille!

-H.A.-

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle