Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Hangon Bridgeviikko 2010

Hangon-viikko alkaa perjantaina 23.7. ja jatkuu koko seuraavan viikon. (2010-07-22 18:27:19)

Hangon-viikko 2010


Hangon-viikko alkaa

Bridgekesän suurtapahtuma Hangon Bridgeviikko alkaa perjantaina 23.7. Tapahtuma kokoaa jälleen bridgekansan Suomen etelään nauttimaan auringosta, rennosta tunnelmasta ja tietysti korttipelistä.

Tarjontaa pelihaluisille on paljon. Perjantaina pelattavan lämmittelykilpailun jälkeen pääsee viikko tosissaan käyntiin Hanko CUP -kilpailulla, joka pelataan kaksipäiväisenä Voimakasiineilla. Viikolla pelataan aamuisin Good Morning Hanko -kilpailut Maretissa (alkaen klo 10.30) ja muut kilpailut Hangon Voimakasiineilla ohjelman mukaisesti.

Hangon-viikolla ratkaistaan myös Suomen Cupin voittajat, veteraanien pari-SM, sekä B-SM-tittelit. Kilpailuihin voi ilmoittautua etukäteen Bilbossa, mutta suurimpaan osaan kilpailuista riittää paikan päällä ilmoittautuminen kilpailunjohtajalle.

Bridgeä 2000-luvulla


Cid Holmin muistokilpailu (henkilökohtainen) pelataan tänä vuonna viimeisenä lauantaina ja osallistujamäärän odotetaan kohoavan erityisen suureksi, sillä ainoana kilpailevana tapahtumana on B-SM joukkuekilpailu. Viikon lopettaa sunnuntaina pelattava Rally-MP-yhdistelmä (ennakkoilmoittautuminen pakollinen). Tarkemmin pelimuodoista yms. voi katsoa tiedotteesta.

Hangon-viikon kokoontumista käytetään myös yhteisen tiedon jakamiseen. Tiistaina alkaen klo 10.00 järjestetään Voimakasiineilla koulutusseminaari, jossa julkaistaan myös Matti Niemen kirjoittama Bridgeä 2000-luvulla -teos. Kirjasta on tehty myös erillinen opetusmateriaali Opi 2000-luvun bridgeä, jota esitellään seminaarissa tarkemmin. Kaikki innokkaat ovat tervetulleita tähän koulutustoimikunnan järjestämään tilaisuuteen.

Matti Niemen kirja kannattaa ostaa Hangon-viikolla julkistamisen yhteydessä, sillä se on mynnissä tarjoushintaan. Samalla kannattaa tukea myös liiton toimintaa hankkimalla itselleen uudet viralliset pelikortit, joita on myös myynnissä Hangossa (10 kpl erissä).

Tervetuloa Hankoon!

Hangon hiekkarantaa ja tykkikallioita


Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle