Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Junnuleirin kuvasatoa

Juniorileiri pidettiin Hämeenlinnassa toukokuussa. (2010-06-17 17:05:30)

Leiriläiset tarjouskisan valmistumista odottelemassa


Suomen Bridgeliito järjesti taas leirin junioreille. Tänä vuonna leriri pidettiin Hämeenlinnassa, Alajärven komeissa maisemissa Ilvesmaja-nimisessä paikassa. Leiri alkoi perjantaina 14.5. klo 16 ja päättyi sunnuntaina 16.5. iltapäivällä.

Mukana leirillä oli 20 junioria sekä puolen tusinaa huoltojoukkojen edustajaa. Juniorikoostumus oli hyvin monipuolinen, mikä tekeekin juniorileireistä erityislaatuisia tapahtumia: sulassa sovussa pelasivat niin alaluokkalaiset kuin yliopito-opiskelijatkin, tytöt ja pojat sekä tällä kerralla myös suomen- ja ruotsinkieliset, kun mukana oli Vaasan suunnalta pari ruotsia äidinkielenään puhuvaa nuorta.

Pelaamisen ohella leiriohjelmassa oli muun muassa luento ja ongelmatehtävien ratkomista, mölkkyturnaus, uintia sekä tietysti yltympäriinsä juoksentelua (etenkin pienempien osalta). Junioritoimikunta kiittää kaikkia osallistujia ja järjestyksestä vastanneita sekä erityisesti Hämeenlinnan B-19-kerhoa leirin onnistumisesta. Junnuleiri on takuulla ohjelmassa taas ensi vuonna!

Leirikuvia löydät leirin kuvasivulta.

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle