Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Tervetuloa junnuleirille syyskuussa 2023!

(2023-06-14 14:17:11)

Ryhmäkuva junnuleiriltä 2018Suomen Bridgeliiton junioritoimikunta kutsuu kaikki vuonna 1998 ja sen jälkeen syntyneet bridgenpelaajat mukaan juniorileirille 15.-17.9.2023. Tänä vuonna juniorileiri järjestetään Lammasniemen leirikeskuksessa Kurussa, noin 50 kilometriä Tampereelta pohjoiseen. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta niin pian kuin mahdollista, mutta viimeistään 21.8.2023:

Luvassa leirillä on hauskanpitoa pelien ja aktiviteettien parissa, uimista ja saunomista sekä toki myös bridgen pelaamista ja oppimista. Osallistuakseen leirille ei tarvitse olla huippupelaaja, mukaan mahtuu hyvin eri tasoisia ja -ikäisiä bridgestä kiinnostuneita nuoria. Tulemme pelaamaan ja harjoittelemaan kahdessa eri tasoryhmässä. Leiri edistää myös kansainvälistä yhteistyötä, mukaan on kutsuttu junioreja Virosta, Latviasta ja Liettuasta.

Suomen Bridgeliitto maksaa leirin osallistujien majoitus- ja ruokakulut ja junioritoimikunta vastaa ohjelmasta. SBL on vakuuttanut leirille osallistuvat suomalaiset pelaajat leirivakuutuksella. Matkakustannukset maksaa osallistuja itse tai osallistujan kerho.

Leiriohjelma toimitetaan SBL:n verkkosivuille, heti sen valmistuttua.
Kysy leiristä lisää junioritoimikunnalta: meronen@saunalahti.fi tai 0400-189240.

Bridge on iloinen asia!

Junnutoimikunnan puolesta, Martti Meronen

- H.N. -

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle