Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Swiss-Imps SM-parikilpailu pelataan Bridge Areenalla 27.-28.5.

Samana viikonloppuna järjestetään SBL:n kevätkokous lauantai aamuna (2023-05-10 13:53:49)

Kilpailu pelataan Bridge AreenallaSwiss-Imps parikilpailu on vaihtanut paikkaa kalenterissa, sekä maantieteellisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Avoin kilpailu on sopinut hyvin esimerkiksi SM-viikolle osallistumiseen. Tänä vuonna ei SM-viikolle osallistuta, joten swiss-SM saatiin sijoitettua kevätkauden loppuun. Toinen merkittävä parikilpailun SM- pelataan syksyllä. Viimevuonna Salossa, ja 2021 Tampereella pelattu kilpailu pelataan vaihteeksi Bridge Areenalla Helsingissä.

Swiss-Imps kilpailu on kasvattanut suosiotaan kaiken tasoisten kilpapelaajien parissa. Liekö syynä se, että se pelataan vihreänä hissinä. Tämä tarkoittaa sitä, että joka kierroksella vastustajat katsotaan tilanteen (tai lähes tilanteen) mukaisesti. Niinpä pöydässä 1 pelaavat teoriassa kilpailussa kärjessä olevat kaksi paria. (Ensimmäinen kierros siidataan.)

Käytännössä laskentaohjelma ei kuitenkaan anna tulla uudelleenkohtaamisia parien välille, joten ihan tarkkaa tilannetta ei voi kärkipöydistä tulkita. Mikäli kuitenkin löydätte parisi kanssa toisenne pöydästä 1 NS-suunnasta, voi aika rauhallisin mielin todeta, että aika mukavasti menee :).

Tässä on myös se kiva puoli, että tuoreemmat kilpapelaajat eivät joudu jatkuvasti pelaamaan kaikkein kovimpia pareja vastaan ja pelikokemus on tällöin mukavampi. Toisaalta ainahan on mukaa päästä pelaamaan jokusen kerran huippujakin vastaan ja ainakin jutustelemaan tauoilla.

Kilpailuun voi jo ilmoittautua täällä. Mukaan on ilmoittautunut pelaajia jo nyt ympäri Suomen, joten tuttuja ja uusiakin naamoja pääsee morjestamaan.

Pelit alkavat lauantaina klo 10:30, mutta ilmoittautuminen ja maksut tulisi suorittaa ennen kilpailua, joten olkaa maksamassa viimeistään 20 minuuttia ennen pelien alkamista. Liiton kevätkokous alkaa klo 9:30 ja mikäli se yllättäen kestäisi odotettua pidempään, siirtyy kilpailun alku sen mukana.

Bridge Areenalla pelaajien tarpeista vastaa jälleen kahvilamme, joka tarjoaa kotitekoisen lounaan sekä lauantaina että sunnuntaina hintaan 12 € (sisältäen kahvin, leivän ja salaatin).

Lauantaina tarjolla on lihamureketta ja kermakastiketta ja sunnuntaina currybroileria riisillä. Mikäli sinulla on tarve kasvisruoalle tai muulle erityisruokavaliolle, ole etukäteen yhteydessä Johan Hergårdiin (P: 0505264341) Lounaan lisäksi kahvilayrittäjämme tarjoavat erinomaisia leivonnaisia ja pikkusuolaista koko viikonlopun ajan.
Toivomme että pelaajat käyttävät palvelua, jotta se olisi tarjolla jatkossakin.

Kilpailussa kaikki aloituspaikat, tarkastettavat kierrostulokset ja muu informaatio tulee verkkoon (www.bridge.fi). (Tämä on koronaturvatoimi, sekä säästää paperia). Kilpailussa on siis oikeus pitää puhelinta päällä äänettömällä. Kesken kierroksen ei pelipöydästä kuitenkaan saa poistua puhelimen kanssa, vaan puhelin on jätettävä pöytään. Mikäli puhelin soi, tai puhelinta käyttää väärin, tulee siitä normaalit pisterangaistukset.


Itse kilpailussa pelataan sääntöjen mukaisesti reilusti jakoja (määrä riippuu osallistujamäärästä). Varmaa on jo nyt ainakin se, että voittaja tulee vaihtumaan, sillä viimevuoden voittajapari Clas Nyberg – Arttu Karhulahti eivät pelaa yhdessä. Luonnollisestikin Clas pelaa maajoukkueparinsa Jouni Juuri-Ojan kanssa, sillä PM-kilpailut alkavat heti seuraavalla viikolla.
Jo keskitulokseen pääseminen on tässä kilpailussa saavutus! Kilpailusta tehdään 1-2 pöydän BBO-lähetys. Tarkka aikataulu ja kilpailuohjeet julkaistaan ennen kilpailua.


Tervetuloa mukaan kilpailuun ja tapaamaan muita pelaajia!


- Hulda Nyberg –

P.S. Jos olet käytettävissä BBO-operaattoriksi, ole ihmeessä yhteydessä!

Kilpailu pelataan Bridge Areenalla

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle