Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


2023 Naisten SM-parikilpailu pelataan lauantaina 11.3.

Naisten SM-kilpailuun ovat tervetulleita kaikki naispelaajat! (2023-02-20 11:07:22)

Kuvat vuoden 2019 kisoista!Naisten SM-parikilpailu pelataan tänä vuonna Helsingissä Bridge Areenalla.
Naisten SM-kisaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki naisparit. Erityisesti haluamme mukaan ne naiset, jotka eivät ole aiemmin uskaltautuneet mukaan.

Mukavatunnelmaiseen kilpailuun voi tulla, vaikkei SM, tai edes MP-kilpailukokemusta olisikaan. Tässä kilpailussa on mahtava mahdollisuus tutustua muihin harrastajiin ja sopia tuttavuuksia ympäri Suomen.

Odotamme mukaan uusia naisharrastajia ympäri Suomen, mutta erityisesti pääkaupunkiseudulta. Uusia pelaajia on tullut reilusti pariinkin pääkaupunkiseudun kerhoon viimeisten vuosien aikana. Olisi mahtavaa, että uudet harrastajat löytäisivät (tietysti myös pitkään harrastaneet, jotka eivät vielä ole osallistuneet) tämän mahtavan kilpailun.

Naisten SM-kilpailu poikkeaa hieman muista kilpailuista, sillä sen tunnelma on poikkeuksellisen mukaanottava. Pelaajia on kaikilta taitotasoilta mukana ja kaikki ovat tervetulleita.

Kilpailun aikataulu riippuu hieman pelaajien määrästä. Kilpailussa pidetään ruokatauko, jolloin voi nauttia Bridge Areenan kahvion maukkaan lounaan.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 8.3. klo 21:00 mennessä

Lähtekää reippaasti mukaan tapaamaan uusia ja vanhoja tuttavuuksia!

- Hulda Nyberg-

Kuvat vuoden 2019 kisoista!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle