Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


SM-parikilpailu avoimeksi!

SM parikilpailun finaali on avoin SM-kilpailuoikeuden omaaville pelaajille, ilmoittaudu mukaan nyt! (2022-10-06 10:16:17)

Ilmoittaudu mukaan!


SM-parikilpailu on yksi arvostetuimmista SM-kilpailuistamme. SBL:n hallitus päätti avata ilmoittautumisen suoraan finaaliin ilman karsintaa. Näinollen kaikki ne pelaajat, joista on suoritettu SBL:n jäsenmaksu kerholta, ovat oikeutettuja osallistumaan kilpailuun!

Nyt on kaikilla mahdollisuus päästä kokemaan kunnon parikilpailun tunnelma. SM-finaali pelataan Bridge Areenalla 26.-27.11. (26 on myös SBL:n syyskokous aamulla). Kilpailussa pelataan kahden päivän aikana noin sata jakoa (riippuu osallistujien määrästä). Kilpailussa ei ole rajoitettu osallistujamäärää ylöspäin, mutta kilpailu toteutuu, mikäli siihen ilmoittautuu vähintään 26-paria.

Toivomme, että ilmoittaudutte kilpailuun heti, kun parinne kanssa siitä sovitte, niin voimme seurata osallistujamäärää paremmin ja miettiä kilpailutusta tarkemmin jo ajoissa.

Ajoissa ilmoittautuminen palvelee meitä kaikkia, sillä silloin ne, jotka mahdollisesti etsivät vielä paria, näkevät ketkä osallistuvat ja eivät näinollen joudu soittelemaan turhaan pelikavereilleen. Se, että kilpailussa on jo ajoissa paljon ilmoittautumisia saa muut myös aktivoitumaan, joten ajoissa ilmoittautuminen koskee tietysti myös kaikkia MP-kilpailuita! Mikäli muutos suunnitelmiin tulee, voi ilmoittautumisen perua koko ilmoittautumisajan.

Jotta kilpailun järjestelyt saadaan kunnolla valmisteltua, on viimeinen ilmoittautumispäivä edellisen viikon lauantaina 19.11.2022. Pyydämme teitä kuitenkin ilmoittautumaan ASAP!

Pelaamaan!


RealBridgessä järjestettävä karsintakilpailu on nyt siis karsintana tarpeeton. Kilpailu järjestetään kuitenkin MP-parikilpailuna, joka palvelee harjoituskilpailuna mainiosti. Toivomme jälleen, että mahdollisimman moni osallistuu kilpailuun. Jakomäärä on noin 40 ja kilpailu alkaa klo 10:00. Kilpailun ilmoittautumisissa näkyvät yhä karsintaan ilmoittautuneet, joten, mikäli tarvetta on, tehkää muutokset. Ilmoittautumiset täällä.

Lajimme on kovassa kurimuksessa koronan jäljiltä ja vain yhdessä pelaamalla voimme pitää sen hengissä!

Tulkaa mukaan, bridge on mahtava laji!

- Hulda Nyberg -Ilmoittaudu mukaan!
Pelaamaan!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle