Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Nyberg – Karhulahti selvään voittoon SM-swiss IMPs kilpailussa

Salossa SM-viikolla pelatussa kilpailussa himmeämmistä mitaleista käytiin tiukempi taisto. (2022-07-05 17:01:32)

Iloinen mitalikolmikko SM-swiss impsClas Nyberg ja Arttu Karhulahti veivät nimiinsä SM-swiss IMPS tittelin vuoden tauon jälkeen. Hopealle sijoittuivat Tero Koivu ja Kari Patana ja pronssi meni nuorille virolaispelaajille Rasmus Maidelle ja Tiit Piibelehtille.
Hikisissä tunnelmissa pelatussa kilpailussa pelattiin kahden päivän aikana 84 jakoa hyvissä puitteissa. SM-viikolla bridge oli yksi 28:sta lajista, joiden mestaruuksia ratkottiin.
Voittajat olivat repineet jo ensimmäisen päivän aikana tuntuvan kaulan seuraaviin, joten toisen päivän lievä hiipuminen tahdissa ei sijoitusta hetkauttanut.
Kun hopean ja kullan väliin jäi kärkiparin pienoisesta hiipumisesta huolimatta yli 450 pistettä, käytiin hopeasta ja pronssista sen sijaan kovempi kilpailu. Lopulta himmeämpien mitalien väliin jäi vain 34 pistettä.
Kilpailun tuloksia.

Arttu ja Clas


Kilpailuun osallistui 28 paria ja kilpailun tunnelma oli erittäin hyvä. Pelipaikalla, Salon torilla ja sosiaalisessa mediassa lajiimme kävi tutustumassa paljon, etenkin paikallisia SM-viikon katsojia. YLE:n urheilun suunniteltu lauantain vierailu siirtyi sunnuntaille toimittajan sairastumisen vuoksi.

Yle haastatteli insertissään Antti ja Tiina Elsistä, sekä tuoretta EM-hopeamitalistia Pia Erkkilää. Bridgen haastattelut löytyvät YLEN:n koosteen alusta
täältä
.

Tero ja Kari


Kilpailun tunnelmia löydätte Suomen Bridgeliiton Facebook sivuilta. Siellä löytyy muun materiaalin muassa tämä voittajien haastattelu.

Seuraa liiton toimintaa ja tunnelmia kilpailuista seuraamalla FB-sivujamme!.

Rasmus ja TiitLämpimät onnittelut kaikille menestyjille.
Suurkiitos tapahtuman järjestämiseen osallistuneille Salon Bridgekerhon aktiiveille, on teillä siellä hieno porukka ja tekemisen meininki. Toivottavasti syksyllä joudutte (saatte) järjestää kaksikin kurssia, kun salolaiset tungeksivat hienon lajimme pariin!

Kiitos erittäin asiantuntevasta ja napakasta kilpailunjohdosta Anni Mäkelälle. Ja vielä erityiskiitos brikka-avustajallemme hienosti hoidetusta hikisestä urakasta.
Suurin kiitos menee kuitenkin koko pelaajaporukalle. Ihanaa, että tulitte, ihanaa että pelasitte ja kiitos lopun talkooavusta. Joka kerta kun SM-viikko on järjestetty ovat bridgenpelaajat lopussa kasanneet meidän tavaramme ennätyksellisen nopeasti juurikin pyydettyihin paikkoihin.

Tiedän, koska minulle on näin kerrottu, että muut lajit ovat varsin kateellisia meidän yhteistyömme toimivuudesta. Ei bridge turhaan ole sosiaalista yhteistyötä!

Hangon Bridgeviikko alkaa jo 15.7. perjantaina, toivon näkeväni siellä paljon iloisia, taitavia ja sosiaalisia bridgeihmisiä, jotka nauttivat pelistä ja toistensa seurasta.

- Hulda Nyberg –


Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle