Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


SM-swiss imps käyntiin Salon SM-viikolla

Bridgen SM-viikko käynnistyi hikisissä tunnelmissa (2022-07-02 15:20:11)

Swiss imps kärkipöydät.


SM-swiss kilpailu alkoi Salohallissa lauantaina.

Pelaajat, kilpailunjohto ja kilpailuorganisaatio saivat heti alussa taputtaa, kun SBL ja Salon Bk. onnittelivat Pia Erkkilää kukkakimpulla EM-hopean johdosta.

Itse kilpailu saatiin käyntiin suunnitellusti ja mukana on 14 pöytää mittelemässä suomenmestaruudesta. Ennakkoon kovimpina suosikkeina on pidetty lukuisia mestaruuksia saavuttaneita Salon Bk:n Arttu Karhulahtea ja Vasa BK:n Clas Nybergiä. Huomiotta ei voi jättää viimevuoden hopeamitalisteja Timo Ollilaa ja Olli Rahiakaan. Maajoukkueparit; Mauri Saastamoinen ja Juho Granström, sekä Antti Aimala ja Oskari Koivu ovat myös ennakkoon ajatellen mahdollisia mestareita.

Pia Erkkilä ja Jarmo LaaksoVarmaa on myös, ettei kovana kilpailujana tunnettu tuore EM-mitalistikaan ole poissa laskuista. Pia pelaa tällä kertaa Markku Pekkisen kanssa.

Myös virolaiset parit ovat aina kovia, ja heiltä on odotettu menestystä tässä kilpailussa aiemminkin. Tällä kertaa mukana on virolaisia pelaajia kolmessa parissa.

Menestystä voidaan odottaa monelta muultakin parilta, mutta tiedämme asian vasta sunnuntaina noin klo 15:30, kun protestiaika on ohi.

Voitte seurata kilpailun tuloksia täältä.

Pelaajahaastatteluja, kuvia ja tunnelmia löytyy SBL:n Facebookista, joka löytyy täältä.

Odotettavissa on jännittävä kilpailu, jossa mitaleilla voidaan nähdä yllätyksiäkin!

Pelipöytiä
- Hulda Nyberg -

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle