Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


PM-kilpailut, kevätkokous ja tunnelmia.

(2022-06-08 19:05:15)

Janne Seppälä SBL:n hallituksen pj PM-kisoissa


Bridgevuotta 2022 on kohta pelattu jo puolet ja koin, että on aika summata tämän tärkeän vuoden kulkua.

Vuoden ensimmäinen suuri ponnistelu Nordic Teams Championships pelattiin 2 viikkoa sitten Kuopiossa. Vuodella viivästyneet kilpailut menivät järjestelyiltään erinomaisesti. Monen maajoukkueen veteraani kehui kilpailuja jopa järjestelyiltään parhaimmiksi koskaan.

Iso kiitos kuuluu tästä toiminnanjohtajan ja toimistosihteerimme lisäksi vapaaehtoisille, jotka tekivät ison työn, että viikonloppu saatiin järjestettyä näin hienosti. Kiitos sinulle joka olit mukana.

Kilpailullisesta menestyksestä huolehtivat naisjoukkueemme. Maajoukkueemme nappasi upeasti kultamitalit ja haluan onnitella lämpimästi tästä upeasta suorituksesta heitä. Myös epävirallinen toinen naisjoukkueemme pelasi upeasti ja epävirallisissa tuloksissa he nappasivat pronssia! Aivan mahtavaa! Avoin joukkue ei tällä kertaa saanut koneita käyntiin ja menestys jäi odottamaan seuraavaa kertaa.

Viikonloppuna aikana pidettiin myös liiton kevätkokous. Pandemia kuritti meitä vielä viime vuonna, mutta siitä huolimatta teimme noin 5000 euroa ylijäämää ja voimmekin olla siitä iloisia. Tulevan viikonlopun Tampereen kisojen osallistujamäärä lämmittää mieltäni. Toivon, että vihdoin pääsisimme livepeleissä lähemmäs entistä tasoa ja pelaajat aktivoituisivat taas matkustamaan ja osallistumaan MP-viikonloppuihin.

Tulevia isompia tapahtumia on tietenkin Avoin Swiss IMP SM-kilpailu, joka pelataan 2-päiväisenä Salossa heti heinäkuun alussa osana SM-Viikkoa.
Salon kerho Jarmo Laakson johdolla on löytänyt vielä majoitustakin, joten kannattaa toimia nopeasti, varata majat ja ilmoittautua kisoihin.

Sen jälkeen ollaankin jo Hangon Bridgeviikon tuntumassa, jonne voi kurvata Kuopiossa pelattavien Puijon 41.kesäkisojen kautta. Hangossa on mahtavaa. Liiton sivuilla onkin jo kaikki kisat avoinna ilmoittautumista varten. Käykäähän sopimaan kisoja jo sinne! Itsellä jo kaikki kisat sovittuna, ainakin luulen niin! Hangossa on luvassa oheistoimintaa myös bridgepelien ympärille, joten kannattaa seurata liiton sivuja myös siltä osin.

Myöhemmin syksyllä olemme järjestelyvastuussa Champions Cup-tapahtumassa. Champion Cup pelataan Helsingissä. Siihen osallistuvat järjestäjämaan lisäksi 11 Euroopan parasta maajoukkuetta. Tähän tulemme tarvitsemaan myös vapaaehtoisvoimaa ja uskon, että sitä varmasti löytyy.

Pientä huolta kannan tämän vuoden isohkoista kuluistamme, johtuen PM-kilpailuista sekä Champions Cupista. Toivon, että kilpailutoiminta aktivoituu loppuvuotta kohti ja sitä kautta saamme pidettyä budjetin kurissa, ilman että tarvitsemme säätää suunnitelmiamme. Olemme kuitenkin hyvin vakavarainen liitto, mutta hallituksen halu on myös pitää taloutemme hyvässä kunnossa jatkossakin.

Loppuun isot kiitokset hallituksen jäsenille, toimikuntien aktiiveille ja kerhoille! Tehdäänpä kesästä PM-kisojen kaltainen menestys ja nähdään pelipöydissä!

Kesäisin terveisin,

Puheenjohta-Janne

-H.N.-

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle