Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


SM swiss imps- pelataan jälleen SM-viikolla 2.-3.7.2022

SM viikko järjestetään tällä kertaa Salossa. (2022-06-06 21:10:20)

Bridgen lajina swiss imps


Suomen Bridgeliitto ja Salon Bridgekerho järjestävät yhteistyössä SM-swiss IMPS kilpailun Salossa.

Kilpailu on osa SM-viikkoa ja siksi tärkeää näkyvyyttä lajillemme. YLE tulee tekemään haastatteluja ja kuvauksia myös bridgen parista.

Tutustu SM-viikon kotisivuihin täällä.

Mikäli tarvitset majoitusta toimi heti.
SALO ON TÄYTEEN BUUKATTU.

Saimme tehtyä ennakkovarauksen Lehmirannan lomakeskukseen useille 2 hengen huoneille hintaan 140€/yö. Hotellitason majoitus aamiaisella.
Huoneet on varattuna 14.6. asti ja niitä on rajoitettu määrä. Toimi siis heti.

Soita: 02 7275200 ja mainitse että on BRIDGE-huone.


Itse SM-kilpailu pelataan lauantaina ja sunnuntaina swiss-muotoisena, eli vihreänä hissinä. Pelit alkavat lauantaina klo: 11:00 ja päättyvät sunnuntaina klo 15:30 mennessä. Kilpailu on avoin kaikille MP-kilpailuoikeuden omaaville pelaajille.

Swiss-Imps kilpailu on siitä hieno kilpailu, että se pelataan vihreänä hissinä. Tämä tarkoittaa sitä, että joka kierroksella vastustajat katsotaan tilanteen (tai lähes tilanteen) mukaisesti. Niinpä pöydässä 1 pelaavat teoriassa kilpailussa kärjessä olevat kaksi paria. (Ensimmäinen kierros siidataan.)

Käytännössä laskentaohjelma ei kuitenkaan anna tulla uudelleenkohtaamisia parien välille, joten ihan tarkkaa tilannetta ei voi kärkipöydistä tulkita. Mikäli kuitenkin löydätte parisi kanssa toisenne pöydästä 1 NS-suunnasta, voi aika rauhallisin mielin todeta, että aika mukavasti menee :).

Tässä on myös se kiva puoli, että tuoreemmat kilpapelaajat eivät joudu jatkuvasti pelaamaan kaikkein kovimpia pareja vastaan ja pelikokemus on tällöin mukavampi. Toisaalta ainahan on mukaa päästä pelaamaan jokusen kerran huippujakin vastaan ja ainakin jutustelemaan tauoilla.

Pelit alkavat lauantaina klo 11:00, mutta ilmoittautuminen ja maksut tulisi suorittaa ennen kilpailua, joten olkaa maksamassa viimeistään 20 minuuttia ennen pelien alkamista. Kilpailumaksuja voi tulla maksamaan heti kymmenen jälkeen. Maksaa voi myös kortilla tai mobilepaylla Kati Sandströmille. (kts ohjeet ilmoittautumisen yhteydestä). Toivomme, että maksatte ensisijaisesti näillä tavoilla.

Kilpailussa kaikki aloituspaikat, tarkastettavat kierrostulokset ja muu informaatio tulee verkkoon (www.bridge.fi). (Tämä on koronaturvatoimi, sekä säästää paperia). Kilpailussa on siis oikeus pitää puhelinta päällä äänettömällä. Kesken kierroksen ei pelipöydästä kuitenkaan saa poistua puhelimen kanssa, vaan puhelin on jätettävä pöytään. Mikäli puhelin soi, tai puhelinta käyttää väärin, tulee siitä normaalit pisterangaistukset.


Pelipaikkana Salohalli


Itse kilpailussa pelataan sääntöjen mukaisesti reilusti jakoja (määrä riippuu osallistujamäärästä). Sunnuntain loppumisajankohta on noin klo 15:30, mutta lauantain iltaa ja sunnuntain aloitusaikaa ei vielä tiedetä. Se varmistuu kun parimäärä saadaan selville.

Itse Swiss IMPS kilpailun lisäksi perjantaina 1.7. pelataan lämmitelykilpailuna MP-parikilpailu alkaen klo 18:00.

Ilmoittaudu mukaan ja katso lisätiedot:
www.bridge.fi

Muistutamme pelaajia myös siitä, ettei pelaamaan sovi tulla oireisena, tai mikäli on altistunut koronalle ennen kilpailua. Muistakaa myös hyvä käsi- ja yskimishygienia (käsidesiä tarjolla).

- Hulda Nyberg -


Päivitetty 7.6. MAJOITUSTARJOUS - HN-

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle