Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Ilopelata liigan syksyn joukkuekilpailu on saatu päätökseen

(2022-01-07 13:20:58)

#ilopelataliiga syksy 21 onnistuttiin pelaamaan loppuun joulukuun aikana tavoitteiden mukaisesti. Tässä mitaliottelujen yhteenveto.

Pronssiottelu oli kiukkuisten Siamilaisten näytöstä, harmittamassahan oli pudotuspelitappio Akaata vastaan, jossa pari slammia meni pietiksi, kun molemmissa ruutu oli vastassa 4-2. Näissä meni 24 imppiä ja voitto kun nyt häviö oli 14 imppiä. Hämeen Hitaat, vaikka oli voittanut Siamilaiset alkusarjassa 40-24, taipui ekalla puoliajalla jo siltaan 48-22 ja toinen puoliaika olikin jo yhtä Siamilaisten juhlaa. Savun hälvettyä luvut 90 – 8. Yhteensä 138-30.

Myös finaali oli luvuiltaan hämmästyttävä. Nollasatasata oli hävinnyt alkusarjassa tylysti Siamilaisille 23-66 , eikä ennakko-odotuksia ottelutuloksesta Akaata vastaan ollut juuri kumpaankaan suuntaan. Finaalissa optimistisesti tarjonnut Nollasatasata onnistui varovaisemmin pelannutta Akaata paremmin kun kortit istui suotuisasti eikä virheitäkään juuri tullut. Lukemat oli huimat 73-2 ja 68-0, yhteensä 141-2!

Näin on pelattu kaikkiaan 40 ottelua ja lopullinen järjestys:

1. Nollasatasata: James Tuhkanen, Marko Puranen, Mika Kyngäs, Jaska Reinikainen ja Aleksandr Ilikbaev.
2. Akaa: Keijo Puumalainen, Alpo Kupari, Raimo Viljanen ja Eino Pohjolainen
3. Siamilaiset???? : Elina Tähkäpää, Virve Berg, Sylvia Cederberg-Kola, ja Merja Lautala
4. Hämeen Hitaat: Sistonen Enni, Eerikäinen Leena, Suominen Hanna, Lindèn Raija, Lehto Kari, Lehto Eira ja Leinikka Anja.


Kevään 22 Bboliiga varustetaan jälleen #ilopelatalohkolla, ilmottautuminen kunhan päivä vähän pitenee. Monet nyt mukana olleeet joutuvat siirtymään kovempiin sarjoihin, kun MP:t ovat lisääntyneet, onnea ja menestystä niissä! Tämähän antaa mukavasti uusille joukkueille paremmat mahdollisuudet kevään 22 #ilopelataliigassa.

Kiitokset kaikille mukana olleille pelaajille ja hyvää alkanutta uutta bridgevuotta!

Lasu ja Markku


--
Markku Seppänen
+358 500 453434
Julkulanniementie 2 N 35
70260 Kuopio

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle