Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


BBO-finlandin kilpailut uudistuvat

uusi kilpailujärjestys otetaan käyttöön jo ensi viikolla (2021-11-12 09:34:08)

BBO-finland kist alkaen 19:00BBO-finland on ollut monen pelastus korona-aikana, kun emme ole päässeet pelaamaan kerhoille totuttuun tapaan. Kilpailuja lisättiin tarpeen mukaan. Nyt on pelitoiminta päästy aloittamaan kasvokkain suuressa osassa kerhoista ja MP- ja SM-kilpailujakin järjestetään.
BBO-finlandin peleille ei selvästikään ole yhtä suurta tilausta, kuin sulkuaikana, mutta verkkobridge on osoittanut hyvät puolensa ja moni haluaa vieläkin pelata netissä. Joillekin se on yhä ainoa mahdollisuus, ja jotkut ovat peräti löytäneet lajimme siellä. Monipuolista on osallistua sekä kasvokkain, että verkossa.
Päätimme tehdä viikolle neljä pelikertaa, jotka ovat aina erilaisia. Mukaan tulee pari- ja imp-kilpailujen lisäksi: tasoituskilpailu (Rally-tasoituksin) ja uutuutena henkilökohtainen parikilpailu.

Uusi peliaikataulu näyttää viikoittain tältä:

TIISTAI klo 19:00: henkilökohtainen parikilpailu
TORSTAI klo 19:00: parikilpailu
PERJANTAI klo 19:00: tasoitettu parikilpailu (tulokset viimeistään lauantaina)
SUNNUNTAI klo 19:00: IMP-parikilpailu


Kaikki kilpailut alkavat klo 19:00 ja kaikkien kilpailumaksu on perinteinen 2€/pelaaja ja maksukäytäntökin totuttu.

Uusista kilpailumuodoista perjantaisin pelattava tasoituskilpailu on sellainen, joka toivottaa todella tuntuvilla tasoituksilla uudemmat harrastajat mukaan tasavertaisina kokeneiden kehäkettujen mukaan. Tasoituskaava on sama kuin liiton järjestämissä Rally-kilpailuissa ja se lasketaan viimeisimmän MP-tilanteen mukaan, kuten Rallykilpailuissakin. Tässä kilpailussa se, ettei pelaajalla ole mestaripisteitä on todellakin etu. Suurin mahdollinen tasoitus on 17%! Kilpailu on uusi kokeilu, joten sääntöjä saatetaan korjata tarvittaessa. Kilpailu pelataan perjantai-iltaisin rennolla meiningillä. Kaikkien #ilopelata pelaajien kannattaa ehdottomasti kokeilla pelaamista tässä kilpailussa! Kilpailu on tietysti hauska bridgellinen alku viikonlopulle kaikille pelaajille. Tervetuloa mukaan!

Myös tiistain henkilökohtainen kilpailu on uutuus ja erinomainen mahdollisuus tulla mukaan peliin. Et siis tarvitse tähän kilpailuun sovittua partneria, vaan ilmoittaudut mukaan yksin. Kilpailu pelataan parikilpailuna (partneri vaihtelee kierroksittain). Jotkut ovat nimenomaan tämän pelimuodon mestareita ja mikä parasta tässä pääsee tutustumaan aivan uusiin ihmisiin ihan partnereina.

Perjantaisin pelataan tasoituskilpailu
Tässä vielä yleistietoa BBO-finland kilpailuista:

BBO-finlandin kilpailut löytyvät ilmaiskilpailujen puolelta, sillä pelaajat eivät suorita niistä maksua BBO:lle. Pelimaksut maksetaan jälkikäteen SBL:lle. SBL:lla on sopimus BBO:n kanssa tästä käytännöstä.


Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan myös BBO-finlandin pelitoimintaan. Tukekaa uusia pelaajia ja auttakaa, esimerkiksi alertointi- ja muissa asioissa. Annetaan hieman armoa hitaammille aloittelijoille, joilla ei vielä BBO pelaaminen ole ihan täysin sujuvaa. Eli ei tarvitse pelätä mukaan tulemista. Kaikki meistä ovat joskus olleet siellä ensimmäistä kertaa! BBO-finland-kerhokisat ja suomikisat järjestetään Bridge Base Online-pelialustalla [a= https://www.bridgebase.com/ ]täällä[/a].

Pelataksesi BBO:ssa sinun täytyy rekisteröityä sinne pelaajaksi. Luo sinne nimimerkki pelialustan ohjeiden mukaan.

BBO-finlandin kilpailuihin osallistuakseen tulee lisäksi olla rekisteröitynyt BBO-finlandin jäseneksi.


Kun olet sekä luonut nimimerkin BBO:hon, että rekisteröitynyt BBO-finlandin jäsenksi, voit osallistua BBO-finlandin toimintaan.

Pelatessasi näissä kilpailuissa sinulla täytyy olla nimimerkkisi lisäksi oma nimesi tilisi profiilissa. Lisätäksesi nimesi näkyviin profiiliisi toimi seuraavasti:

1. kirjaudu nimimerkilläsi BBO:hon.
2. Avaa oikeassa reunassa alimmainen kohta TILI
3. Kohdassa Profiili (joka aukeaa ensin) täytä kohtaan "Oikea Nimi", oma etu- ja sukunimesi.
4.Paina alhaalta sinistä palkkia - "tallenna muutokset".
5. Valmista!

Parikilpailuihin täytyy ilmoittautua BBO:ssa partnerin ja sinun ollessa yhtä aikaa kirjautuneena sisälle. BBO-finlandin kilpailut löytyvät ilmaiskilpailujen puolelta, sillä pelaajat eivät suorita niistä maksua BBO:lle, vaan kootusti suoraan Suomen Bridgeliitolle. SBL:lla on sopimus BBO:n kanssa tästä käytännöstä.

Kilpailulistassa on hurja määrä kilpailuita, joista tulee etsiä oikea kilpailu. Kaikissa BBO-finladin kilpailuissa lukee sana FINLAND, huomaamisen helpottamiseksi.

Itse kilpailussa saatat kohdata joskus saman parin useampaan kertaan (jos paritus on hissinä), tämä on normaalia ja kuuluu asiaan. Kierros vaihtuu lennosta heti kun viimeinenkin pöytä on pelannut, eli peliaika ei ole vakio.

Ennen kuin tulet mukaan kilpailuihin kannattaa hieman harjoitella BBO:ssa pelaamista, vaikka tuttujen kavereiden kanssa, ihan omassa pöydässä. Pian olet valmis tulemaan mukaan kilpailuihin!


Pelimaksut:

• BBO-finlandin kerhokilpailujen pelimaksu 2€/kilpailu
• Kilpailumaksut maksetaan jälkikäteen noin neljän viikon välein
• Pelimaksut lasketaan maksettavaksi noin 4 viikon välein näin pelikertoja on helppo seurata

Pelimaksut ja vaihtuva viitenumero julkaistaan:

¨¨SBL:n verkkosivuille
¨¨SBL:n facebookiin- linkki
¨¨kerhojen postituslistalle – linkki
¨¨Lasse Utter julkaisee linkin BBO-finland pelien aikana pelaajille

• Maksuaikaa on 2 viikkoa (suositellaan maksua heti, ettei jää maksamatta!)
• Mikäli maksusi jäävät maksamatta, menetät pelioikeutesi BBO-finlandissa (kilpailukielto)
• BBO-finland kilpailukiellot astuvat voimaan heti, kun maksut ovat myöhässä. Maksamattomat maksut julkaistaan liiton verkkosivuilla ja tiedotteesta laitetaan linkit Facebookiin ja kerhojen postituslistalle.
• Kilpailukielto kumoutuu kun maksut suorittaa ja ne näkyvät tilillä. Tästä on ohjeet ilmoituksen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan!
Seuraa ajankohtaista tiedotusta SBL:n verkkosivuilla bridge.fi.Hulda Nyberg ja BBO-Finland toimijat

#ilopelata myös verkossa

BBO-finland kist alkaen 19:00
Perjantaisin pelataan tasoituskilpailu
#ilopelata myös verkossa

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle