Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


SM-parikilpailu finaali

(2021-09-25 21:01:54)

SM-parikilpailu on SBL:n arvostetuin parikilpailu. Siksi SBL:n hallitus on päättänyt, ettei SM-parikilpailun arvoa alenneta tekemällä siitä keinotekoista tynkäkisaa.

Nyt on käynnissä ilmoittautumiset aluemestaruuskilpailuihin, jotka toimivat samalla karsintana SM-parikilpailun finaaliin. Finaaliin pääsee edellisten voittajien, Kauko Koistinen - Clas Nyberg, lisäksi 35 karsinnasta selviytynyttä paria. Jotta karsintaa voidaan edes nimellisesti kutsua karsinnaksi, siihen vaaditaan vähintään 40 parin osallistuminen, jolloin jokaisesta aluemestaruuskilpailusta putoaa vähintään yksi karsiva pari finaalista.

SM-parikilpailua ei siis pelata, ellei karsintoihin osallistu vähintään 40 karsivaa paria.

Seuraavassa on SBL:n hallituksen päätös koskien tämän vuoden SM-parikilpailua:
1. Aluemestaruuskilpailuun tulee ilmoittautua vähintään 8 karsivaa
paria, jotta se voidaan pelata.
2. Aluemestaruutta, jota ei pelata osallistujien vähyyden vuoksi ei lasketa karsinnaksi ja siihen ilmoittautuneita karsijoiksi.
3. SM-parikilpailua ei pelata ollenkaan, ellei karsimassa ole vähintään 40 paria.
4. Aluemestaruuksista ei pelata, jos SM-parikilpailua ei pelata.
5. Jos johonkin aluemestaruuskilpailuun on ilmoittautunut alle 8 paria, nämä parit voivat halutessaan vielä ilmoittautua 30.9. johonkin pelattavaan aluemestaruuskilpailuun.

Yllä olevasta kannattaa huomata se, että pelattaviin aluemestaruuskilpailuihin on oltava vähintään 40 ilmoittautunutta karsivaa paria, jotta SM-parikilpailu ja aluemestaruuskilpailut pelataan. Kohdan 5 mukaisesti ilmoittautuneita pareja ei lasketa mukaan tähän 40 parin minimimäärään.

SBL laatii vuodelle 2022 uudet SM-parikilpailumääräykset.

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle