Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Kilpailutoiminta palaa liveen

(2021-09-03 14:55:25)

SBL:n kilpailutoiminta avataan lokakuun alussa. Heti toisena päivänä pelataan SM-parikilpailun aluemestaruuksista ja samalla taistellaan paikoista SM-parifinaaliin. Lokakuun kolmantena on Porin MP-kisa ja neljäntenä päivänä on AV:n mixed Annankadulla.

Kisataan livenä
Lokakuun toisena viikonloppuna pelataan Mixed-SM kilpailut Salossa. Kolmas viikonloppu kuluu rattoisasti Tammerbridgen kisoissa. Lokakuun viimeisenä viikonloppuna pelataan SM-Swiss-IMP -parikilpailu Hotelli Scandic Rosendahlissa Tampereella. Tästä kilpailusta ja hotellin majoitustarjouksesta tulee erillinen tiedote lähiaikoina.

Marraskuussa pelataan ainakin Oulussa, Hämeenlinnassa, Vaasassa ja Helsingissä. SM-parikilpailun finaali pelataan vuoden tauon jälkeen Bridge Areenalla 20.-21. marraskuuta.

Joulukuussa live-tapahtumia on vähemmän. AV pelaa perinteiset BAM-joukkiksen ja Harald Nordbergin muistokilpailun. Maajoukkueita karsitaan myös tarvittaessa.

Myös nettipelejä on kalenteriin merkitty runsaasti. Kotisohvalta voi tämän vuoden puolella osallistua 13 MP-kilpailuun ja kolmeen simultaaniin.

Koronatilanne vaatii yhä pelaajilta ja kilpailuorganisaatiolta erityistoimia, jotta voimme pelata turvallisesti.

Muistattehan, ettei sairaana tai oireisena saa tulla pelaamaan! Lisäksi hyvä käsihygienia ja muukin huolellisuus esimerkiksi turvavälien pitämisessä tulee muistaa.

Kilpailuiden järjestämisessä noudatetaan ajankohtaisia viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita.

Tavoitteemme on, että pelaajat kohtaavat toisiaan iloisessa, urheiluhenkisessä tunnelmassa ja nauttivat jälleen yhdessä bridgen haasteista ja yllätyksistä.

Tervetuloa pelaamaan turvallisesti!

SBL:n hallitus
Hulda ja Timo

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle