Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Livebridge tekee paluun Hangon Bridgeviikolla!

SBL:n hallitus päätti, että Hangon Bridgeviikko järjestetään! (2021-06-01 14:30:11)

HANKOON!Koronatilanteen ja rajoitusten helpottuessa, myös bridgenpelaajat voivat huokaista helpotuksesta; Hangon Bridgeviikko järjestetään suunniteltuna ajankohtana 9.-18.7.2021.

Pitkä odotus kasvokkain pelattavien MP-kilpailujen avaamiseen on nyt päättynyt. Toivotamme kaikki pelaajat lämpimästi- ja iloisesti tervetulleeksi pelaamaan bridgeä Hankoon. Kilpailuissa noudatetaan tarvittavia turvallisuustoimenpiteitä ja ne järjestetään ajankohdan viranomaismääräykset huomioiden.

Tämä saattaa tehdä muutoksia peliaikoihin ja vaatia poikkeusjärjestelyjä. Hallitus on nimennyt työryhmän pohtimaan useampaa eri lähestymiskulmaa kilpailujen järjestämiseksi eri viranomaisvaatimusten mukaisesti. Pohjana suunnittelulle käytetään tietysti Hangon Bridgeviikon jo julkaistua ohjelmaa. Kilpailuja saatetaan kuitenkin (määrä) karsia tai joutua muokkaamaan esimerkiksi useammassa pelitilassa/paikassa pelattaviksi. Lisäksi osaan kilpailuita saatetaan järjestää yhtaikaisesti RealBridgeryhmä – tavalla tai toisella.

Työryhmä kokoontuu heti keskiviikkona, ja ensimmäiset kilpailut avataan ilmoittautumisille tämän viikon aikana. On mahdollista, että joudumme rajoittamaan kilpailujen osallistujamäärää, joten ilmoittautukaa niihin ajoissa, niin takaatte paikan osallistumiselle.

Kilpailutoiminta avataan 9.7. alkaen.Kilpailujen pääasiallisena järjestämispaikkana on Voimakasiini ja ravintola Maret.
Monet ovat varanneet majoituksensa ajoissa ja toivon, että jonkinmoisia majoituksia löytyy vielä mattimyöhäisillekin. Ainakin leirintäalueen mökkejä voi vielä kysellä ja olen laittanut viestiä luottovuokranantajille, että ilmoittelevat jos jotain on vapaana.

Hangon viikosta avataan samalla SBL:n alainen MP-kilpailutoiminta viranomaismääräykset huomioiden. Kerhojen MP-kilpailut sovitellaan toiminnanjohtajan kanssa. Kalenteriin voidaan lisätä kilpailuja kun se katsotaan järkeväksi. Kilpailuasioissa olkaa yhteydessä liiton toimiston osoitteeseen office@bridgefinland.com, joka saavuttaa koko toimiston.

Kesäkuu ja kesän bridgekausi ei voisi paremmilla uutisilla alkaa!

Tiedotamme kilpailuista mahdollisimman nopeasti, kun päätöksiä ja suunnitelmia saadaan tehtyä.

- Hulda Nyberg –

Alla PDF-muodossa alkuperäinen ohjelma – muutokset ja muokkaukset mahdollisia – jopa todennäköisiä. Tällä pohjalla kuitenkin edetään.

Kilpailutoiminta avataan 9.7. alkaen.
Hangon 2021 alustava ohjelma - muutokset mahdollisia!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle