Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Napapiirin Barometri 49. kertaa

Napapiirin Barometria pelataan jo 49. kertaa ja Pohjoiskalotin mestaruuskilpailuja kahdeksatta kertaa (2010-04-13 14:43:30)

Rovaniemen Bridgekerho


Rovaniemen Bridgekerho järjestää yhdistettyinä Pohjoiskalotin mestaruuskilpailut ja Napapiirin Barometrin 23.-25.4.2010. Kilpailu on järjestyksessään 49. Napapiirin Barometri ja kahdeksas Pohjoiskalotin mestaruuskilpailu.

Perinteikäs Napapiirin Barometri on aina sisältänyt kansainvälistä väriä (Suomi/Ruotsi/Norja) ja viimeisen vuosikymmenen aikana se on kerännyt myös terävintä kotimaista kärkeä. Se on viime vuosina lisännyt suosiotaan, vaikka vuoden 2006 ennätysparimäärään 42 ei tänä vuonna ehkä yllettäisikään. Kisassa on mukava, ystävällinen kilpailutunnelma ja sen palkinnot ovat kotimaista huippuluokkaa.

Pohjoiskalotin mestaruuskilpailujen historia alkaa jo 1950- tai 60-luvun hämäristä. Norjalaiset herättivät kisat henkiin uudestaan vuonna 2003 Altassa oletettavasti Saariselällä pelattavien
Vadsöturnausten innoittamina.

Suomessa kisat on järjestetty aina Rovaniemellä (nyt jo kolmatta kertaa), Altassa
kahdesti, Hammerfestissa, Piteåssa ja Haaparannalla kerran. Tasokkaan kisan nimekkäin kilpailija on ollut maailmanmestari Tor Helness, joka jäi kakkoseksi Hammerfestissa 2008. Kilpailu on avoin kaikille - erityisesti pohjoismaalaisille - pelaajille.

Rovaniemen Bridgekerho

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle