Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | Hallinta



Uutiset


Janne Seppälästä Suomen Bridgeliiton puheenjohtaja kaudelle 1.1.2021-31.12.2022

Syyskokous valitsi Seppälän yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi (2020-11-05 08:02:56)

Janne Seppälä



Suomen Bridgeliiton syyskokoukseen osallistui 24 kerhoa. Osa osallistujista oli läsnä paikan päällä Bridge Areenalla ja osa osallistui etänä, poikkeuslain turvin.

Kokouksessa valittiin hallitus vuodelle 2021 ja puheenjohtaja kaudelle 2021-2022.

Kuopiolainen yrittäjä Janne Seppälä on ollut huolissaan siitä, että bridgenpelaajat loppuvat Suomesta. Hän haluaa antaa oman panoksensa siihen, että pelaajamäärät saadaan taas nousuun.

” Vaikeat taloudelliset ajat ja pelaajamäärän väheneminen vuosi vuodelta vaativat toimia. Uskon, että pystyn omalla kokemuksellani ja näkemykselläni auttamaan yhteistä harrastustamme. En halua kiikkustuolissa miettiä, että miksen antanut omalle harrastukselleni enemmän, vaan haluan nyt tehdä voitavani meidän pelaajien ja bridgen eteen.”

Liiton syyskokous päätyi leikkaamaan SBL:n sääntöjen hallituspaikkoja yhdellä. Aiemmin säännöissä oli 4-6 edustajaa erovuoroisten tilalle. Nyt sääntöihin muutettiin 3-5 edustajaa. Kokous päätti myös valita vain kolme edustajaa hallitukseen tässä kokouksessa.

Hallitus vuonna 2021 on:
Janne Seppälä (Puheenjohtaja)
Nina Bagge
Martti Meronen (valittiin 2020)
Veijo Nikkanen (valittiin 2020)
Olli Rahi
Taru Reinikainen
Fred Sundwall (valittiin 2020)
Pekka Viitasalo
Finn Wardi


Lisäksi kokous päätti hyväksyä hallituksen esityksen uusien kurssilaisten ensimmäisen vuoden vapautuksesta jäsenmaksusta.
Niinpä jatkossa Bridgen peruskurssin käyneiden uusien jäsenten liittyessä välittömästi kurssin jälkeen SBL:n alaisen kerhon jäseneksi ovat he vapautettuja liiton jäsenmaksusta liittymisvuoden osalta. Jäsenmaksuvapautus koskee vain ensimmäistä kertaa SBL:n alaisen kerhon jäseneksi liittyviä henkilöitä. Jäsenmaksusta vapautetut ilmoittaa kerho, johon liitytään, suoraan liiton toimistosihteerille.

Toivottavasti tämä liiton kerhojen päätös tukee uusien pelaajien tuomista mukaan kerhojen- ja liiton toimintaan.

Paljon intoa, iloa ja jaksamista koko hallitukselle työssään!

- Hulda Nyberg –


Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle