Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Suomen Cup 2020 huipentuu sunnuntaina 9.8. Bridge Areenalla pelattavaan finaaliin

Finaalista on BBO-lähetys, joka alkaa noin klo 13:00 (2020-08-07 12:28:22)

Suomen Cup finaalista 2020 myös BBO lähetysSuomen Cupin finaalissa pelaavat joukkueet Koistinen ja No ne mimmit. Koistisen joukkue puolustaa viimevuotista voittoaan, kun taas No ne mimmit on ensikertaa finaalissa.

Joukkueiden tien finaaliin voitte katsoa täältä.

Koistisen joukkue:
Kauko Koistinen (C)
Vesa Fagerlund
Arttu Karhulahti
Clas Nyberg
Mika Salomaa
Pekka Viitasalo

No ne mimmien joukkue:
Hulda Nyberg (C)
Pia Erkkilä
Raija Tuomi
Ilona Vänni

Finaalissa ovat siis käytännössä nykyinen avoin maajoukkue ja naisten PM-hopeaa voittanut joukkue viime vuodelta. Äkkiseltään näyttää siltä, että avoimella maajoukkueella on selvä ennakkosuosikin asema, mutta No ne mimmeillä on mahdollisuus yllättää.

Kolme neljästä mimmien pelaajista oli mukana joukkueen kohdatessa Koistisen suomen Cupin finaalissa 2018. Silloin joukkue yllätti avoimen joukkueen Hangossa pelatussa ottelussa niukasti kolmen impin erolla. Toki molempien joukkueiden kokoonpano on nyt eri, mutta mimmien pelaajat tietävät, ettei avoimen joukkueen kaataminen ole mahdotonta.

Se, että peli pelataan kasvotusten voi myös vaikuttaa lopputulokseen. Moni ei ole vielä ehtinyt koronatauon jälkeen pelata lainkaan kilpailuja kasvotusten. Tässä todennäköisesti avoimen joukkueen suurempi kokemus on eduksi.

Avoimelta joukkueelta paikalla ovat kaikki pelaajat Mika Salomaata lukuun ottamatta. Aloituskokoonpanossa on ennakkotietojen mukaan kaksi vakiparia Koistinen-Fagerlund ja Nyberg-Karhulahti. Jää nähtäväksi ketkä ensimmäisen puoliajan jälkeen jatkavat, sillä huhujen mukaan joukkueen kapteeni laittaa ”heikoimman lenkin” huilille toiselle puoliajalle.

Finaalista järjestetään BBO-lähetys. Lähetystä ovat tekemässä Senja tuomi ja Johan Hergård. Kiitokset jo etukäteen lähettäjillemme, jotka molemmat ovat ensikertalaisia. Annetaan heille siis armoa, mikäli virheitä tai viiveitä tulee. Myös lähetyksen aloittamisessa joudutaan turvautumaan etäapuun, joten aloitus saattaa hieman viivästyä.
(Aloituksen järjestelee "kahdenkymenvuodentakaisella ekspertiisillään" Arttu Karhulahti, joten ongelmia lienee tiedossa.)

Ottelu pelataan Bridge Areenalla alkaen klo 13:00 ja sitä saa tulla katsomaan myös paikan päälle, kunhan muistaa pitää huolen turvaväleistä ja on koronaoireeton.

Onnea molemmille joukkueille!**
Tervetuloa seuraamaan Suomen Cupin finaalia!

- Hulda Nyberg-** Ihan vähän kuitenkin enemmän meille Mimmeille.


Suomen Cup finaalista 2020 myös BBO lähetys

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle