Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Nyberg-Karhulahti SM-kultaa Joensuussa

SM-viikolla pelattu SM swiss imp´s oli pelaajille mieleinen ja bridge sai mukavati näkyvyyttä. (2020-02-03 20:05:25)

Mitalikolmikko swiss SM 20201.-2.2. pelattiin SM-viikon yhteydessä bridgen avoin SM swiss IMP´s parikilpailu. Joensuu Areenassa pelatun kilpailun puitteet olivat pelaajille ja järjestäjille mieleiset, sillä bridgeä pelattiin hallin toisessa kerroksessa, valoisassa ja tilavassa reunassa. Bridge ei ollut liian lähellä kovaäänisiä lajeja, muttei myöskään syrjässä toiminnasta.

Moni kiinnostuut kävijä katseli peliämme ja tutustui materiaaleihin. Itse kilpailu suhui hyvin ja kilpailunjohdosta vastannut Liisa Jalkanen onnistui mainiosti ensimmäisessä suuressa kilpailunjohdossaan.
Tunnelma pelaajien kesken oli mainio ja kilpailijoista ja toimitsijoita otettiin yhteiskuva. (Kuva: SM-viikko/Sakari Kuokkanen)

Nyberg-KarhulahtiKilpailussa mitaleista taisteltiin viimeiseen asti ja ne ratkesivatkin vasta viimeisen kierroksen jälkeen. Voiton veivät lopulta ennakkosuosikit CLas Nyberg ja Arttu Karhulahti. Toiseksi kirivät Erik Hansson ja Mauri Saastamoinen ja pronssia voittivat Seppo Räsänen ja Joakim Fabritius.

Kaikki tulokset löytyvät täältä.

Bridge kuva: SM-viikko Sakari Kuokkanen


Protestiajan ollessa vielä käynnissä pelaajat auttoivat kokoamaan pelipaikan tavarat jo tututtuun SM-viikon tyyliin. Suurinosa kisaajista jäi myös mitaliseremonioihin, joissa paikalla oli mediaa niin YLEltä kuin SM-viikoltakin. Clas ja Arttu napattiin suoraan seremonioista voittajahaastatteluuun, joka lähetettiin YLE2 kanavalla. Haastattelun voi katsoa YLE Areenassa 29 päivän ajan.(Kohta 0:40).

Pelaajia haastateltiin paljon myös paikan päällä ja videoita on julkaistu Suomen Bridgeliiton FaceBook- sivuilla. Käykääpä katsomassa! Mieli oli osallistujilla varsin hyvä menestymisen tasosta riippumatta.

Jyri Pulkkinen
Oskari Koivu
Martta Haukipuro
Pasi Kuokkanen
Erik Hansson
Maria Norgren
Matti Niemi
Arttu Karhulahti
kierros 11 yleiskuvaa


Toiminnanjohtaja Hulda Ahonen YLEn haastattelussa


SM-viikon tohina toi bridgelle näkyvyyttä niin paikallisesti Joensuussa, kun ihan koko Suomen kattavasti kolmessa YLEllä lähetetyssä haastattelussa. Toiminnanjohtaha Hulda Ahonen ja Erik Hansson kävivät haastateltavana Urheilustudiossa ja haastattelija tuli myös pelien sekaan kyselemään lajistamme. Nyt on siis taas saatu näkyvyyttä ja tärkeää onkin, että kerhot tarjoavat kiinnostuneille kursseja, jotta uudet harrastajat saadaan mukaan. Ilmoita kursseista liiton toimistoon, niin laitetaan tiedot sivuille näkyviin.

YLE:n haastattelu: Hansson-Nyberg-Ahonen
(Areenassa 28 päivää)

SBL.n hallitus päättää seuraavassa kokouksessaan osallistumisesta vuoden 2021 SM-viikolle, joka järjestetään Salossa.

Pelipaikkka - Kuva; SM-viikko/Sakari Kuokkanen

- Hulda Ahonen -

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle