Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


SM viikko alkoi bridgen osalta jo perjantain lajiesittelypäivällä

Perjantain lajiesittelyissä bridge- laji tuli ensikertaa vastaan useimmille paikalle tulleille (2020-02-01 11:32:57)

Innokas bridgeen tutustuja.Perjantaina päivällä Joensuu Areenassa kävi kuhina, kun noin 400 lähiseutujen koululaista kävi tutustumassa eri urheilulajeihin. Myös bridge oli mukana esittelyissä ja reilu sata nuorta pääsi kokeilemaan minibridgen saloja.

Nuorissa on tulevaisuus, sillä nopeasti he tajusivat, mikä on tikki ja miten tikkipeliä pelataan. Suurin osa nuorista ei ollut tietoinen mitkä pelikorttimaat ovat. Nopeasti he kuitenkin saivat juonesta kiinni ja osa innostui selvästi lajistamme. Myös opettajat oivalsivat, että bridge tosiaan voisi soveltua kouluihin sen monipuolisten kehittävien ominaisuuksien ansiosta.

Iltapäivällä Areena avattiin koko yleisölle ja paikan päällä kävi yli tuhat joensuulaista tutustumassa lajeihin. Myös bridgen pisteeseen kävijöitä tuli mukavasti ja bridge on nyt tutumpi varsin usealle kävijälle. Innokkain lajitutustuja oli kaksitoistavuotias Armi, joka kävi ensin aamupäivällä koulun kanssa pelaamassa ja tuli sitten illalla kaverin kanssa jatkamaan. Innokas ”pakko päästä pelaamaan lisää”- huuto muistutti siitä, että lajimme on ihan mahtavaa jo heti alussa, kun saa pelikortit käteen.

Bridgen SM swiss IMP´s kilpailu on alkanut lauantaina klo 10:00 ja tuloksia voi seurata täällä.

Joensuu Areenassa kilpaillaan bridgen ohella myös Kriketissä, digitaalisessa autourheilussa, otevoimaurheilussa, biljardissa, taekwondossa, tikkaurheilussa ja jousiammunnassa. Joensuu Areenaan on yleisöllä vapaa pääsy, ja katsojat ovat tervetulleita.

Rekvisiittaa.
- Hulda Ahonen –

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle