Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Pörssiklubin 100-vuotisjuhlakilpailu

Helsingin Pörssiklubi järjestää MP-kisan 13.3. juhlistaakseen 100-vuotista historiaansa. (2010-03-09 22:25:42)

Helsingin Pörssiklubin vaakuna


Perinteikäs Helsingin Pörssiklubi juhlistaa satavuotista historiaansa myös bridgekilpailun muodossa. Mestaripistekilpailu järjestetään lauantaina 13.3.2010 Pörssitalossa, Fabianinkatu 14 A:ssa. Pelaamaan odotetaan noin sataa pelaajaa, joista osa on kansainvälisten veljesklubien jäseniä.

Klubin perustivat pääkaupungin johtavat liikemiehet vuonna 1910. Toiminta pääsi vauhtiin Pörssitalon valmistuttua 1912. Pörssitalon suunnitteli arkkitehti Lars Sonck, joka oli myös yksi klubin perustajajäsenistä. Arvovaltaisen kerhon kunniajäseniä ovat olleet muiden muassa myös Axel Ehrnrooth, Victor Ek, C G Mannerheim, Alfred Norrmén, J K Paasikivi, Risto Ryti, Lars Sonck ja P E Svinhufvud.

Pörssiklubi on perinteinen herrainklubi. Naisetkin ovat tervetulleita lounasvieraiksi ja tiettyihin tilaisuuksiin. Klubin sisustus on tilattu Englannista, mikä saa aikaan ilmapiirin, joka on niin kokonaisuutena kuin yksityiskohdiltaankin ainutlaatuinen.

Juhlakilpailu alkaa kello 11, mitä ennen nautitaan tervetuliaiscocktail. Kahden aikaan tarjolla on kevyt lounas, jonka jälkeen pelit jatkuvat aina iltaseitsemään saakka. Tämän jälkeen on tunnin tauko. Kello 20 nautitaan illallinen ja suoritetaan palkintojenjako.

Kisan pelimaksu on 100 euroa pelaajalta, mikä sisältää tervetuliaiscocktailin sekä mainiot ruokailut ja palkinnot. Klubilla on luonnollisesti voimassa dress code, tumma puku, myös bridgepelissä. Omilla autoilla paikalle saapuvien kannattaa huomioida rajalliset pysäköintimahdollisuudet. Kisaan on ennakkoilmoittautuminen.

Tervetuloa mukaan juhlimaan!

Linkki: Helsingin Pörssiklubin kotisivut

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle