Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


SM-mitaleja voitettiin viikonloppuna niin senioreissa, kuin junioreissakin

Seniorit kisasivat sekä pari- että joukkuekilpailun, juniorit vain parikilpailun. (2020-01-20 12:31:42)

Junioreiden SM-parikilpailun mitalikolmikko 2020.


Viikonloppuna kilpailtiin Helsingissä senioreiden SM-titteliestä. Lauantaina kilpailtiin parimestaruudesta 36 parin kilpailussa. Kilpailua pitkään johtaneet Antti Elsinen (B-55) ja Pekka Viitasalo (Tapiolan Trikki) joutuivat todella tiukoille, kun Markku Pekkinen (B-55) ja Lasse Utter(Jyväskylän Bk) ottivat hurjan kirin viimeisellä kierroksella.

Parit päätyivät tasatilanteeseen ja kilpailunjohtaja joutui tekemään vertailun SM-tittelin selvitttämiseksi. Lopulta vertailun kautta mestareiksi selvisivät Viitaslo ja Elsinen. Kolmanneksi kilpailussa tulivat Arvo Priimägi (Salon Bk) ja Timo Ollila (Porin Bk).

Viitasalo-Elsinen
Senioreiden parikilpailun tulokset.

Seniorit jatkoivat mitalitaistoa sunnuntain joukkuekilpailussa kymmenen joukkueen kesken. Kilpailun vei ylivoimisesti joukkue Hupiukot - Joakim Fabritius - Jari Salonen - Risto Rossi - Pauli Lunden
Hopealle sijoittui joukkue Koistinen- Kalervo Koistinen - Olavi Kivipensas - Markku Pekkinen - Lasse Utter ja pronssia sai joukkkue: VENE- Pekka Viitasalo - Antti Elsinen - Seppo Niemi - Kari Engelbarth

SM-kultaa joukkue Hupiukot
Senioreiden SM-joukkuekilpailun tulokset.

Juniorit kilpailivat taasen Jyväskylässä ja vain parikilpailun verran. Sunnuntaina pelatun kilpailun mitalisijoilla oli pelaajia vain kahdesta kerhosta, kun voittokolmikko oli:

Kultaa: Aapo Nieminen - Aarne Koivu (Jyväskylän Bk)
Hopeaa: Aleksi Huhtamäki - Ville Hannonen (Ähtärin Bk)
Pronssia: Karoliina Kanniainen - Oskari Koivu (Jyväskylän Bk)

Senioreiden parikilpilu käynnissä.Junioreiden SM-prikilpailun tulokset.

Juniorit pelaavat joukkuemestaruudesta juniorileirin yhteydessä elokuussa.

Paljon onnea menestyjille!


Seuraavat SM-mitalit jaetaankin sitten SM-viikolla, jossa pelataan SM-swiss IMP´s kilpailu. Joensuussa pelattavassa kilpailussa nähdään menestyjiä myös tältä viikonlopulta!

Ilmoittaudu mukaan avoimeen SM-swiss IMP´s kilpailuun täällä.

- Hulda Ahonen-


Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle