Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


MIXED-maajoukkuekarsinta pelataan 11.-12.1.2020 Bridge Areenalla

(2019-12-13 18:17:20)

Ilmoittaudu mukaan!MIXED-maajoukkuekarsinta pelataan Bridge Areenalla 11.-12.1.2020. Karsinta pelataan samalla sapluunalla kuin muidenkin maajoukkueiden karsinnat. Aikataulut ilmoitetaan joukkuemäärän selvittyä. KArsinta on kaksipäiväinen.

Karsintojen voittajajoukkue pääsee edustamaan Suomea EM-kilpailuihin 2020, jotka pelataan Madeiralla, Funchalissa 17.-27.6.2020. (tarkat aikataulut varmentuvat joukkuemäärien selvittyä kts. EBL sivut). Lisäksi joukkue valitaan Suomen maajoukkueiksi koko vuodeksi 2020.

SBL maksaa joukkueen kilpailumaksun EM-kilpailuihin. Muita tukia maajoukkueille ei ole varattu. Kilpailut pelataan samanaikaisesti avoimen-, naisten- ja senioreiden kilpailujen kanssa. Jos siis olet valittuna edellämainituissa luokissa, et voi ilmoittautua tähän kilpailuun.

Karsinta on joukkuekarsinta, Joukkueen koko on 4-6 pelaajaa + mahdollinen pelaamaton kapteeni (NPC) + mahdollinen valmentaja (Coach).

Mikäli joukkueessa on viisi tai kuusi pelaajaa, jokaisen pelaajan on pelattava vähintään 40 jakoa, joista vähintään puolet finaalissa, ollakseen edustuskelpoinen.

Mikäli voittanut joukkue on pelannut neljällä tai viidellä pelaajalla, joukkue voi täydentää itsensä kuuteen pelaajaan maajoukkuetason pelaajilla. Joukkue voi tehdä esityksen täydennyspelaajista SBL:n hallitukselle, joka voi hylätä hakemuksen siinä tapauksessa, että täydennyspelaajat olisivat bridgemeriittiensä valossa selkeä heikennys joukkueeseen.

Karsintaan mahtuu korkeintaan 8 joukkuetta. Mikäli ilmoittautuneita joukkueita on enemmän, joukkue ranking ratkaisee.
Joukkue ranking lasketaan joukkueen neljän rankinglistalla korkeimmin sijoittuneiden pelaajien pisteiden summana. Rankinglista, jota laskennassa käytetään, on lista . Mikäli kahden joukkueen joukkue ranking on tasan, lasketaan joukkueiden mestaripistesummat: laskentaan otetaan joukkueen neljän mestaripistelistalla korkeimmin sijoittuneiden pelaajien pisteet. Mestaripistelista, jota laskennassa käytetään, on lista 11.12.2019.

Joukkueille lasketaan sijoitusarvo joukkue rankingin mukaisesti. Joukkueet sijoitetaan sijoitusarvojen mukaisesti ottelukaavioihin. Sijoitusarvot ovat A, B, C, D, E, F, G, H siten, että korkeimman joukkue rankingin omaava joukkue on A, toiseksi korkeimman joukkue rankingin omaava joukkue on B jne. Sijoitusarvot ovat siis paremmuusjärjestyksessä A, B, C, D, E, F, G, H.

Jos joukkue pudotuspelissä pudottaa paremman sijoitusarvon omaavan joukkueen, se saa pudottamansa joukkueen sijoitusarvon. Jos joukkue pudottaa joukkue-Mitchellissä kaksi joukkuetta, joista toisella tai molemmilla oli parempi sijoitusarvo, se saa näistä parhaimman sijoitusarvon.

Otteluaikataulu toimitetaan joukkueille osanottomäärän selvittyä. Karsinta ON kaksipäiväinen!
Otteluissa tullaan käyttämään screenejä, mikäli se on mahdollista.


Ilmoittautuminen ja kilpailumaksu
``````````````````````````````

Joukkueiden tulee ilmoittautua Bilboon 5.1.2020 klo 20.00 mennessä. Maajoukkuekarsinnan kilpailumaksu on 100 euroa per joukkue.

Karsintamuoto
`````````````

Karsintamuoto riippuu joukkuemäärästä. Joka tapauksessa karsinta päättyy vähintään 56 jaon pudotuspeliin kahden joukkueen välillä. Joukkuemäärästä riippuen karsinnassa käytetään pudotuspelejä sekä mahdollisesti kolmen joukkueen joukkue-Mitchelliä.
Pudotuspelissä riittää 1 IMP n voitto. Mikäli ottelu on varsinaisen peliajan jälkeen tasan, pelataan 4 jaon jatkoaika. Jatkoaikajakoja ei lasketa mukaan varsinaisiin kilpailujakoihin.

Kumpikin joukkue toimittaa jatkoajan line- upin kilpailunjohtajalle kirjallisesti ja yhtä aikaa. Täten kummallakaan joukkueella ei ole kotijoukkuestatusta jatkoajalla.

Kolmen joukkueen joukkue-Mitchellissä voittojen määrä on ratkaiseva. Voittoon riittää 1 IMP:n voitto. Mikäli voitot ovat tasan, ratkaisee joukkueiden IMP-erotus. Mikäli IMP-erotukset ovat tasan, ratkaisee joukkueiden IMP-osamäärä (kvootti). Mikäli kvootitkin ovat tasan, ratkaisee joukkueiden kokonaispiste-erotus. Mikäli nämäkin ovat tasan, ratkaisee joukkueiden kokonaispisteosamäärä.
Pudotuspelit pelataan 8 jaon segmenteissä. Kotijoukkuestatus vuorottelee. Viimeisessä segmentissä kotijoukkue on paremman sijoitusarvon omaava joukkue. Kotijoukkue saa sijoittaa pelaajansa halunsa mukaan vierasjoukkueen pelaajien jälkeen. Peräkkäisissä segmenteissä voi olla samat vastustajat. (128 jaon ottelussa on 18 segmenttiä, joissa kotijoukkueet ovat BABABABABABABABABA; 56 jaon ottelussa kotijoukkueet ovat ABABABA)

Kolmen joukkueen joukkue-Mitchellit pelataan 8 + 8 jaon sarjoina. Huonoimman sijoitusarvon omaava joukkue istuu aina ensin kokonaisuudessaan, sitten keskimmäisen sijoitusarvon omaava joukkue ja viimeisenä parhaimman sijoitusarvon omaava joukkue.

Yksi joukkue
````````````
Joukkue valitaan.

Kaksi joukkuetta
````````````````
Joukkueet pelaavat 128 jaon pudotuspelin. Lauantaina pelataan 72 jakoa ja sunnuntaina 56 jakoa.

Kolme joukkuetta
````````````````
Joukkueet pelaavat lauantaina 64 jaon joukkue- Mitchellin, josta pääsee kaksi joukkuetta jatkoon. Jatkoon päässeet pelaavat 64 jaon pudotuspelin. Lauantaina pelataan 8 jakoa ja sunnuntaina 56 jakoa.

Neljä joukkuetta
```````````````
Joukkueet pelaavat lauantaina kaksi 56 jaon pudotuspeliä. Ottelukaavio on A vastaan D ja B vastaan C. Jatkoon päässeet pelaavat 72 jaon pudotuspelin. Lauantaina pelataan 16 jakoa ja sunnuntaina 56 jakoa.

Viisi joukkuetta
``````````````
Joukkueet A ja E pelaavat 64 jaon pudotuspelin lauantaina. Joukkueet B, C ja D pelaavat lauantaina 64 jaon joukkue-Mitchellin, josta pääsee yksi jatkoon. Jatkoon päässeet pelaavat 64 jaon pudotuspelin. Lauantaina pelataan 8 jakoa ja sunnuntaina 56 jakoa.

Kuusi joukkuetta
````````````````
Joukkueet pelaavat lauantaina kaksi 64 jaon joukkue-Mitchelliä, josta pääsee kummastakin yksi joukkue jatkoon. Ottelukaavio on A vastaan D vastaan E sekä B vastaan C vastaan F. Jatkoon päässeet pelaavat 64 jaon pudotuspelin. Lauantaina pelataan 8 jakoa ja sunnuntaina 56 jakoa.

Seitsemän joukkuetta
```````````````````
Joukkueet A, F ja G pelaavat lauantaina 64 jaon joukkue-Mitchellin, josta pääsee yksi joukkue jatkoon. Muut joukkueet pelaavat lauantaina ensin kaksi 32 jaon pudotuspeliä ja jatkoon päässeet pelaavat 32 jaon pudotuspelin. Ottelukaavio ensimmäisissä pudotuspeleissä on B vastaan E ja C vastaan D. Joukkue-Mitchellistä jatkoon päässyt kohtaa 64 jaon finaalissa pudotuspeleistä jatkoon päässeen. Lauantaina pelataan 8 jakoa ja sunnuntaina 56 jakoa.

Kahdeksan joukkuetta
```````````````````
Joukkueet aloittavat lauantaina 32 jaon pudotuspeleillä. Ottelukaavio on A vastaan H, B vastaan G, C vastaan F ja D vastaan E. Jatkoon päässeet pelaavat lauantaina 40 jaon pudotuspelit. Ottelukaavio on A vastaan D ja B vastaan C. Jatkoon päässeet pelaavat sunnuntaina 56 jaon pudotuspelin.

- Hulda Ahonen -

Linkki: ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ

Ilmoittaudu mukaan!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle