Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Hyvää joulua ja onnekasta pelivuotta 2019

(2018-12-20 15:16:23)

Hyvää joulua 2018!


Bridgenpelaajat kautta maan hiljentyvät myös joulunviettoon. Jouluähkyä pääsee sulattelemaan kuitenkin MP-tason peleihin kuitenkin jo ennen uuttavuotta kun Bridge Areenalla (26.12. B-55 MP-mixed) ja Jyväskylässä (27.12. MP-tukipari) pelataan MP-kilpailut. Oravaisten Barometri pelataan Vaasassa juuri ennen uudenvuoden juhlintaa 30.12.

Tänä vuonna SBL ja BBO-Finland, Lasse Utterin johdolla, antavat pelaajille joululahjaksi maksuttoman joulupäivän Suomiturnauksen (25.12.) alkaen klo 20:00 (MP:t jaossa!). Kisa on siis ilmainen rekisteröityneille pelaajille ja siinä pelataan noin 18-22 jakoa. Tervetuloa mukaan!

Vuosi 2019 pyörähtää käyntiin Turun Bridgekerhon perinteisillä Loppiaiskilpailuilla. Pelit alkavat torstaina 3.1. imp-kisalla ja päättyvät sunnuntaina 6.1. joukkuekilpailuun. Turussa pelataan myös vuoden 2019 Rally-sarjan ensimmäinen osakilpailu. Näin ollen kannattaa ottaa varman päälle ja lähteä metsästämään vuoden 2019 Rallipisteitä jo ensimmäiseen osakilpailuun! Ilmoittaudu Rallyyn jo tänään!

Hyvää uuttavuotta 2019!Vuoden ensimmäiset SM kilpailut pidetään tammikuussa, kun seniorit ja juniorit pelaavat sarjoissaan sekä pari- että joukkuekilpailut 19.-20.1. Seniorit pelaavat Bridge Areenalla ja juniorit Jyväskylässä. Ensimmäiset koko SBL:n jäsenistölle avoimet SM kilpailut alkavat 16.2. kun SM-parikilpailun Alueiden mestaruudet ratkotaan.
Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan Bilbossa.
Voit tutustua koko vuoden 2019 kilpailukalenteriin täällä.

Juhlimaankin päästään jo heti tammikuussa, sillä tamperelainen Tammerbridge täyttää pyöreitä (60) ja järjestää juhlakilpailut illallisineen. Kilpailut pelataan 26.1. Puistotornin juhlatila Konsussa, Tampereella.

Kerhoille ja pelaajille suurin muutos vuonna 2019 tullee olemaan SM-joukkuekilpailun aluevaiheen poisto. Bridge Liigan tuotua kerhopelaajille tarjolle mielenkiintoisen joukkuekilpailun, on SM-joukkuekilpailun aluevaihe supistunut. Vuonna 2019 pelataan poikkeuksellisesti niin, että joukkuekilpailussa on suoraan avoimet (2kpl) semifinaalit kahtena viikonloppuna. Molemmista kilpailuista neljä parasta pääsee finaaliin. Ensimmäinen semifinaali pelataan Bridge Areenalla (9.-10.11.) ja toinen Vaasassa(23.-24.11.]. Mikäli pelaaja ei selviydy ensimmäisessä semifinaalissa neljän parhaan joukkoon, saa hän osallistua vapaasti toiseen semifinaaliin (missä tahansa joukkueessa). Tästä uudistuksesta tullaan tiedottamaan laajemmin, kun tarkat säännöt ja peluutusjärjestelmä saadaan valmiiksi.

Tänäkin vuonna ovat aluevastaavat olleet suuressa asemassa alueellisten kilpailuiden toteutuksessa. Kiitos heille uskalluksesta lähteä mukaan tähän työhön. Aluevastaavamme jatkavat työssään. Auttakaa heitä ja tukekaa heitä, sillä yhdessä saamme bridgen pidettyä elävänä.

Aluevastaavat 2019 ovat:

ETELÄ – LÄNTINENALUE, aluevastaava: Martti Meronen
ETELÄ – ITÄINENALUE, aluevastaava: Seppo Räsänen
KESKINEN ALUE, aluevastaava: Petteri Nieminen
POHJOINEN ALUE, aluevastaava: Seppo Sauvola


Liiton molemmat kilpailusarjat, RALLY ja GRAND SLAM, jatkuvat neliosakilpailuisina, kuten vuonna 2018. Grand Slam- sarjan ensimmäinen osakilpailu pelataan vasta Pääsiäisbridgessä Vaasassa. Tutustukaa kilpailuihin mieluiten pelaamalla paikan päällä!

Vuoden 2018 aikana ovat uudet ohjausryhmät hakeneet toimimisen malleja. Ohjausryhmien toiminnansuunnittelupäivä pidetään jälleen SBL:n kevätkokouksen jälkeen huhtikuun kuudentena päivänä. Samaisessa yhteydessä järjestetään myös kilpailunjohtajien ja kouluttajien seminaarit, joista tiedotetaan myös tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Lämmin kiitos kaikille bridgeihmisille vuodesta 2018. Paljon on tikkejä pelattu ja pietejä otettu tänäkin vuonna. Arvostan kaikkien teidän pyyteetöntä työtänne bridgen eteen todella paljon. Bridge tarvitsee tekijöitä nyt ja jatkossa.

Toivotan nautinnollista ja rentouttavaa joulunaikaa kaikille ja onnistuneita ratkaisuja pelipöytiin niin loppuvuodelle, kuin tulevallekin!

Hulda Ahonen
toiminnanjohtaja SBL

(P.S. Olen vuosilomalla 24.12.2018-6.1.2019.)

Hyvää joulua T: Hulda
Hyvää uuttavuotta 2019!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle