Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


BBO-Finland toiminnan periaatteita – säännöt ja maksut

Pelaatko Bridgeä netissä? Lukaise tämä läpi! (2018-12-19 15:33:59)

finnbbo on BBO-Finland - BBO.ssaSBL järjestää bridgepelitoimintaa myös netissä. Käytännössä kilpailut järjestetään BBO-järjestelmän sisällä BBO-Finlandin toimintana. Meillä on sopimus BBO:n kanssa siitä, että meidän kilpailujemme maksut menevät suoraan meille ja kerromme niistä suoraan pelaajille. BBO:n maksullinen toiminta ei siis liity meihin. Tästä syystä BBO-Finlandin kilpailut löytyvät BBO:n ilmaiskilpailujen osastolta, vaikka ne maksavatkin.

BBO-Finland järjestää viikkokilpailuja (Suomi-turnaus) torstaisin ja sunnuntaisin kevät- ja syyskausilla. Nämä kilpailut ovat maksullisia (2 euroa/kerta) ja niistä jaetaan voittopisteitä menestyville pelaajille. Jotta voimme tilittää voittopisteitä ja seurata maksuja, meidän tulee tietää kuka kukin on. BBO-Finlandissa pelatakseen täytyykin rekisteröityä BBO-Finland pelaajaksi. Kilpailuissa pelatessaan sitoutuu noudattamaan SBL:n kilpailusääntöjä. Erityisesti nettipelaamiseen tehdyt säännöt on huomioitava.

Nettipelaamisen säännöt löytyvät täältä ja NE OVAT VOIMASSA. Jatkossa kilpailunjohtajat kiinnittävät erityistä huomiota siihen, että pelaajat noudattavat näitä. Yleisin sääntöjen rikkomus on se, ettei pelaan OIKEA NIMI näy pelatessa pelaajan profiilissa. Jatkossa siis oma oikea nimi näkyviin, kun pelaatte BBO-Finland-kilpailuissa.

Kilpailujen maksaminen tapahtuu aina kauden päätteeksi sen mukaisesti, kuinka monta kilpailua on pelattu. Maksettavat maksut julkaistaan SBL:n sivuilla ja kilpailunjohtajamme myös muistuttavat niistä. Osallistuessasi kilpailuun sitoudut maksamaan kilpailumaksun (ja tämä näkyy myös kilpailukutsussa, kun ilmoittaudut kilpailuun).

Olemme joutuneet aiempina kausina karhuamaan pelimaksuja ja niitä on jäänyt jopa kokonaan maksamatta. Jatkossa, mikäli pelaaja ei suorita maksujaan sovitusti, poistetaan häneltä oikeus osallistua BBO-Finlandin alaisiin kilpailuihin (kaikki SBL:n netissä tapahtuva pelitoiminta). Viime kevätkaudelta on yhä joitakin maksuja saamatta (karhulaskut on lähetetty postilla pelaajille). Näillä pelaajilla on aikaa vuoden loppuun asti suorittaa maksamattomat maksut. Muussa tapauksessa kilpailunjohto estää heidän pelaamisensa BBO-Finlandin alaisissa kilpailuissa, kunnes maksut on suoritettu.

Kuluvan Syyskauden kertyneet maksut julkaistaan SBL:n verkkosivuilla ennen vuodenvaihdetta. Maksattehan maksunne nopeasti. Muistutamme pariin otteeseen maksuista, mutta mikäli maksuja ei ole saatu kahteen kuukauteen niiden julkaisemisesta, laitetaan kyseinen nimimerkki estetyksi BBO-Finland-kilpailuissa. Sama koskee NFL- ja BBO-liigojen maksamattajättämisiä.

BBO- Finland toiminnassa tarvitsemme yhä uusia vapaaehtoisia toimimaan BBO- kilpailunjohtajina sekä haemme jatkuvasti innokkaita BBO-operaattoreita tekemään lähetyksiä suurimmista ja kiinnostavimmista kilpailuistamme. Mikäli tällainen toiminta kiinnostaa ota rohkeasti yhteyttä Lasse Utteriin (LASU) p: 040-7478528. Koulutamme molempiin hommiin ja sitoutua voit vähän tai paljon, oman tilanteesi mukaisesti.

Toivotan iloisia ja hyviä pelejä myös netissä

- Hulda Ahonen -

finnbbo on BBO-Finland - BBO.ssa

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle