Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


SM-joukkisfinaali näkyy BBO:ssa

Sunnuntaina peliä voi seurata jopa kolmesta pöydästä! (2018-12-03 10:56:36)

BBO-lähetyksiä tulossa!SM joukkuefinaalin BBO-näkyvyys on nyt turvattu. Käytössämme on peräti kolme osaavaa operaattoria, joten jopa lauantain pitkä päivä pitäisi saada lähetettyä kokonaisuudessaan kahdesta pöydästä.

Sunnuntaina lähetys tulee peräti kolmesta pöydästä, mikäli mitään yllättäviä vastoinkäymisiä ei tule. Jännityksen tiivistyminen on siis katsottavissa myös kotisohvilla. Peli on kaikkein autenttisimmin seurattavissa tietysti paikanpäällä ja katsojat ovat tervetulleita Bridge Areenalle. Kibitsereitä koskevat SM-finaalin kibitsointisäännöt.

Operaattorit toivovat, että jokainen finaalissa pelaava pari varustautuisi viikonloppuun yhdellä ylimääräisellä konventiokortilla. Jotta sekä operointi, että pelin seuraaminen olisivat miellyttävämpää, olisi hienoa saada oma kortti myös lähettäjälle. MUKAAN SIIS KOLME SYSTEEMILAPPUA PER PARI.

Lisäksi pelatessa olisi hyvä muistaa, että operaattorin pitäisi nähdä pelatut kortit. Erityisesti southin ja westin paikkoja pelaavien kortteja voi olla hankala nähdä, kun käsi jää usein korttien eteen. Hyvä vinkki onkin, että kortin voi laittaa vaikka pöydälle ja ottaa käden hetkeksi kokonaan pois. Operaattori ei puutu peliin (vaikkei näkisikään kortteja) ja pelin on tarkoitus edetä myös näissä pöydissä aivan normaalisti.

Kiitos jo etukäteen operaattoreillemme Aarnelle, Artulle ja Marialle!

- Hulda Ahonen -
Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle