Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Mixed SM-kilpailusta tulossa suuri kilpailu

Sekaparit ovat tänä vuonna se iso juttu, niin kansainvälisesti, kuin meillä Suomessakin. (2018-08-24 13:15:05)

Mixed SM-2018Sekaparit ovat tänä vuonna se iso juttu, niin kansainvälisesti, kuin meillä Suomessakin.
Mixed SM-kilpailut pidetään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Bridge Areenalla.

Ilmoittautuneita pareja on jo 34. Parikilpailussa pelataan sääntöjen mukaan vähintään 40 jakoa. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan kilpailuun torstaihin 30.8. asti. Kilpailu pelataan alkaen lauantaina 1.9. klo 11:00 ja kilpailunjohtajana toimii Sami Mäki.

Mikä ilahduttavinta myös sunnuntain joukkuekilpailusta tulee kunnon kisa, sillä mukaan on ilmoittautunut jo 16-joukkuetta. Joukkuekilpailussa kilpailunjohtajana jatkaa Sami, mutta ilmoittautumisaikaa on hieman pidempään, 31.8. asti. Kokoa joukkue ja ilmoittaudu ihmeessä mukaan.

Kilpailu titteleistä tulee olemaan kova. Paikalla ovat lähes kaikki Suomen parhaat sekaparit ja pelaajat. Parikilpailussa voiton voi viedä ennakkoarvailujen mukaan jopa kymmenen eri paria. Viimevuoden voittajapari ei kuitenkaan tule uusimaan voittoaan, sillä Elina Laukkanen on vaihtanut voitokkaan parinsa Timo Halttusen Tatu Heikkiseen. Elinan mukaan pari ei ole harjoitellut, mutta tuuri on tässä kilpailussa muutenkin tärkeä elementti. Paikalla on paljon erilaisin pareja ympäri Suomen, mikä ilahduttaa koko yhteisöä. Mikäs sen parempaa kuin viettää aikaa mahtavan harrastuksemme parissa!

Mixed EM-joukkuekilpailut pelataan Portugalissa kevättalvella 2019 ja maajoukkue tuonne karsitaan Bridge Areenalla 29.-30.9. Kannattaa katsastella mahdollista edustusjoukkueseuraa Mixedin SM-kilpailuista. Maajoukkuekarsintaan voi ilmoittautua vielä 15.9. asti. Jo kolme joukkuetta on ilmoittautunut mukaan karsintaan.

Toivotan hyviä kilpailuja ja menestystä kullekin omalla tasollaan!

- Hulda Ahonen-

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle