Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Vuoden 2018 Swiss IMP´s SM -kilpailun voitto Nyberg-Karhulahdelle

SM-viikolla pelattu bridgen SM swiss-IMP`s kilpailun voittajapari oli tyytyväinen omaan peliinsä. (2018-07-12 18:17:15)

Mitalikolmikko SM swiss imp´s 2018SM-viikon bridgetapahtuma, SM swiss imp´s parikilpailu ratkesi sunnuntaina myöhään iltapäivällä.

Mitalikolmikko oli lopulta:

Kultaa:
Clas Nyberg (Vasa Bk) ja Arttu Karhulahti (Salon Bk)

Hopeaa:
Vesa Fagerlund (Tampereen Bk) ja Kauko Koistinen (B-55)

Pronssia:
Pia Erkkilä (Toppi) ja Markku Pekkinen (B-55)

Katso kaikki tulokset täältä!

Bridgeä, kahvakuulaurheilua ja taekwondoa.Kilpailu oli pitkä ja raskas ja mitalisijoista oli kova kamppailu aivan viimemetreille saakka. Kullan ja hopean välillä oli tällä kertaa selvä ero, mutta jo hopeasta käytiin kova kamppailu. Fagerlund-Koistinen olivat ennen viimeistä kierrosta olleet toisena ja selvästi hopea oli katkera tappio, Koistista lainaten ”Hopea hävitään”. Sen sijaan pronssille tulleet Erkkilä-Pekkinen olivat varsin tyytyväisiä viimeisen kierroksen loppukiriinsä, joka toi heille pronssiset mitalit.

Vesa Fagerlund YLEn haastateltavana.Tällä kertaan viimeisen kierroksen suuri tappiokierros vei mitalit koko sunnuntain mitalikamppailussa olleelta Aimala-Patanalta, jotka loppujen lopuksi tippuivat sijalle kuusi kohdattuaan Arle-Lindènin, jotka suurella voitollaan kipusivat viidensiksi. Mitalisijaa, ennen viimeistä kierrosta, kolkutelleet Jyri Tamminen ja Jorma Valta jäivät tällä kertaa kolkuttelemaan neljännelle sijalle. Pitkältä pelitauolta palanneelle Tammiselle paluukilpailun hyvä menestys lienee kuitenkin ollut positiivinen viesti pelikunnon palaamisesta.Lähetyspöytiin näki ylhäältä hyvin.Kilpailun järjestelyt onnistuivat hyvin ja pelaajat selvisivät lauantaina ajoittain lähes sietämättömälle tasolle nousseen naapurilajin melusta uskomattoman joustavasti. Myös kilpailunjohto ja toimitsijat hoitivat tehtävänsä erinomaisesti ja jatkuva BBO-lähetys kahdesta pöydästä hoitui ammattimaisesti Aarne Koivun ja Aapo Niemisen toteuttamana. Lauantaina lajiesittelypöydässä pääsivät halukkaat kokeilemaan bridgeä Jonna Kamisen johtaman esittelytiimin ansiosta.

Bridgeväki on nopeaa, pöydät katosivat!Sunnuntain suuri työ pelipöytien ja lopulta koko kilpailutarvikkeiston osalta sai jälleen kerran kiitollisuuden tunteen nousemaan väsähtäneen järjestäjän rintaan. Pöydät, tuolit, matet ja tarjouslaatikot olivat hujauksessa paikallaan, kun bridgeväki näytti, miten tehdään yhdessä! Myös palkintojen jaon jälkeen palkintoseinien ja suojamattojen ja aitojen keruuseen jäi porukkaa. Kiitos teille kaikille! Helsingin pään kokoamisporukka Seppo Räsäsen johdolla hoiti hommansa todella tehokkaasti! Viimeiset hommat Vantaan Energia Areenalla oli hoidettu maanantaina, kun Seppo porukoineen siirteli vielä pelipöytiä takaisin Vaskivuoren lukiolle.


Vuoden 2017 mestarit kohtaavat 2018 neloset.Liiton Facebookin seuraajamäärä ylitti tapahtuman aikana 400 henkilön määrän, mikä on hienoa! Näkyvyyteen panostettiin ja niin allekirjoittanut, kuin tapahtuma-assistentti Karri Kauppila tuuppasimme materiaalia verkkoon todella tiiviiseen tahtiin. Myös junnusomettajat osallistuivat talkoisiin. Jatkossakin toivon, että jaatte sosiaalisessa mediassa rakkaaseen lajiimme liittyviä postauksia, sillä jotta saame osallistujia kerhojen järjestämille kursseille, tarvitsee ihmeisten jostakin kuulla ja kiinnostua lajista. Mikä olisi parempi kanava kuin harrastajiemme laajat tuttavapiirit!?7. kierroksen voittajat Pirjo-A Nurminen ja Jorma RöytiöKiitos pelaajillemme antoisista haastatteluista ja mahdollisuudesta tehdä juttuja. Ilman materiaalia ei julkaiseminenkaan ole mahdollista. Haastatteluja tulee vielä jälkijunassakin liiton FB-sivuille muistuttamaan SM-viikon tunnelmista. Muistakaa siis tykätä ja seurata SBL:n Facebookia.

Kiitos kaikille, jotka osallistuitte vapaaehtoisina SM-viikon toteuttamiseen, joko ennakkoon, aikana tai jälkeen. Sitä ei tule ajatelleeksi kuinka paljon tavaraa ja valmistelua tapahtumat vaativat ja miten joku pieni yksityiskohta voisi pieleen mennessään hankaloittaa koko hommaa. Kiitos siis kaikille tekijöille!

Tärkeimpänä kiitos kaikille osallistujille. Ilman teitä ei meillä olisi kilpabridgeä Suomessa. Osallistuminen on se juttu, mikä pitää lajimme elossa. Osallistuminen ja muiden mukaan ottaminen.

Vain neljässä kärkipöydässä oli skreenit.
Hyvää kesää ja nähdään viimeistään Hangossa!

- Hulda Ahonen-


Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle