Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Nyt on aika ilmoittautua SM-viikolle pelaamaan

SM-viikko, Bridgen näyteikkuna muulle maailmalle on jo ovella. Bridgen kannalta ilmoittautumistilanne näyttää huolestuttavalta. (2018-06-25 17:29:57)

SM-swiss IMPS 7.-8.7.Bridge on maailman paras harrastus. Bridge on maailman paras peli. Ainakin meidän lajin harrastajien mielestä. Suomessa harrastajamäärä on valitettavan pieni ja yksi syy siihen on se, etteivät ihmiset ole tietoisia upeasta lajistamme.

Olympiakomitean organisoima SM-viikko on pienelle lajillemme aivan mahtava tilaisuus tulla nähdyksi myös omien harrastajien ulkopuolelle. Bridge nimittäin kuuluu niihin lajeihin, jota ei voi yksin harrastaa. Me tarvitsemme uusia harrastajia ja kiinnostuneita oppijoita. Se että lajimme näkyy SM-viikon tapaisissa tapahtumissa, on todella tärkeää kaikille kerhoille. Näin saamme aikaiseksi kiinnostusta tulla bridgen peruskursseille joita kerhot järjestävät.

Viimevuonna Tampereella paikalla oli yli seitsemänkymmentä paria näkymässä muille. Se että pelaajia on paljon, ja että pelaajat ovat eri ikäisiä, näköisiä ja jopa tasoisia on juuri sitä mitä haluamme ulospäin näyttää.

Nyt pyydänkin kaikkia teitä lajin harrastajia, jotka vaan kynnelle kykenette, tulemaan mukaan pelaamaan SM-swiss IMPS kilpailua, joka pelataan SM-viikolla Vantaan Myyrmäen Energia Areenassa 7.-8.7.2018.

Kilpailu pelataan vihreänä hissinä, joka tarkoittaa, että paritus kierroksittain tehdään tilanteen mukaisesti kärjen kohdatessa toisensa (kostokierroksia ei pelata). Näin ollen myös heikommilla pareilla on mielekästä pelata, sillä vastus on todennäköisesti aika lähellä omaa tasoa (paitsi jos pelit tietysti menevät aivan valtavan hyvin, voi vastaan tulla joku huippupelaajakin!).

Bridge on mahtava laji!
Tule siis mukaan tekemään lajiamme tunnetuksi ja kokoa oikein iso porukka pareja osallistumaan kilpailuun.
Ilmoittaudu mukaan täällä.

Kilpailussa pelataan valmiiksi tehtyjä jakoja ja kilpailunjohtajana toimii Sami Mäki. Puitteet Vantaan Energia Areenalla ovat loistavat ja kahvio ja lounasravintola palvelevat samassa tilassa.

Mikäli et jostain syystä pääse pelaamaan tarvitaan apuasi lauantaina minibridge-esittelyssä. Tarkoitus on, että katsojat pääsevät kokeilemaan lajia minibridgen muodossa ja paikan päälle tarvitaan pelaajia mukaan pelaamaan ja neuvomaan. Osankin päivän osallistuminen on todella hyödyksi! Perusbridgetaitojen lisäksi et tarvitse mukaan muuta kuin hyvän mielen ja intoa kertoa lajin hyvistä puolista.

Ilmoittaudu mukaan lajiesittelyyn täällä.

Tervetuloa mukaan!

- Hulda Ahonen -

Linkki: Hotellitarjous bridgenpelaajille- Hotelli Helsten Espoo

Bridge on mahtava laji!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle