Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Oostendessa tuulee

(2018-06-11 14:26:38)

Naisten ja senioreiden pelitila.Avoimen joukkueen kilpailun ollessa noin puolessa välissä ja naisten- ja senioreiden ollessa aivan kilpailun alussa ovat kaikki Suomen joukkueet kokeneet hieman vastatuulta.

Avoimessa sarjassa sunnuntai iltaottelut päättyivät niukkoihin voittoihin mikä toi uskoa loppukilpailun parempaan suuntaan. Valitettavasti veli venäläinen antoi kylmän suihkun Suomen avoimelle heti maanantaina aamusta, tekemällä kaiken oikein.
Avoimen joukkueen tilanne vaatii nyt tiukkaa keskittymistä, sillä alun vaikeus oli tiedossa. Avoin joukkue on tällä hetkellä sijalla 25/32 pistesaalilla 135.69. Joukkueen mieliala on kuitenkin vielä hyvä, mutta jotain onnistumisia myös meidän suuntaamme tarvittaisiin. Kapteenina menen itse kannustamaan joukkuettamme viimeiseen, Kroatia otteluun illalla.

Pekka Viitasalo Kreikka vastassa.
Naisten kilpailu lähti upeasti käyntiin reippaalla voitolla Islannin joukkueesta ja niukat tappiot Ranskaa ja Puolaa vastaan olivat erinomainen suoritus etukäteen hyvin vahvoiksi tiedetyiltä joukkueilta. Aamulla joukkue kohtasi kuitenkin rakkaat etelänaapurimme Virosta ja kyyti oli kylmäävää, kun naiset hävisivät 20-0. Agneta totesi kuitenkin ennen toista ottelua, että nyt ollaan niin kiukkuisia, että täältä lähtee! Hyvä asenne!

Naisilla kilpailu on vielä varsin nuori ja sijoitus on 18/23 pistein 32.94.

Seniorit, kuten naisetkin, aloittivat kilpailunsa varsin vakuuttavasti isäntämaa Belgiaa vastaan voittamalla 14.80-5.20. Loput ottelut ovat olleet kuitenkin varsin vastatuulisia ja tämänhetkinen sijoitus on senioreillamme 20/22 pistesaaliilla 18.28. Mutta kuten on todettu, kilpailu on vielä nuori, ja tärkeää on pitää yhteishenki hyvänä ja usko parempiin suorituksiin yllä.

Suomen joukkueet lähtevätkin kohottamaan yhteishenkeä ja peli-iloa keskiviikkona yhteisillalliselle, johon koko pelidelegaatio osallistuu!

Tilauksessa myötätuulta Suomelle!
Koko joukkueille on todella tärkeää tuntea kotibridgeyhteisön tuki, joten muistakaa kannustaa (esimerkiksi liiton FB-sivuilla, joita pyrin päivittämään tasaiseen tahtiin!)
Muistakaa tykätä ja jakaa päivityksiä, jotta saamme näkyvyyttä lajillemme myös ei-pelaavien tuttujemme keskuudessa!

Otteluiden tulosseuranta löytyy täältä. Otteluiden reaaliaikainen seuranta on pienillä linkeillä Running Scores- kohdassa. Sieltä klikkaamalla pöydän numeroa aukeaa kyseisen ottelun molempien pöytien pöytäkirjat, joihin tulokset päivittyvät reaaliajassa. Sinne vaan seuraamaan joukkueidemme (ja miksei muidenkin joukkueiden) edesottamuksia!

Suomen joukkueiden otteluohjelmat.

Kilpailun aikataulut löytyvät täältä.

Kilpailun muutkin tarkemmat tiedot ja kaikkien sarjojen konventiokortit löytyvät tältä sivulta.

Tulossivusto ja bulletinit löydät taasen täältä.


Hulda Ahonen

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle