Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Naisten SM-kultaa 2018 tasaisessa kilpailussa Meri Korhoselle ja Anni Mäkellälle .

(2018-03-20 11:19:20)

Meri Korhonen ja Anni MäkeläBridge Areenalle kokoontui lauantaina 17.3.2018 23-paria naisia mittelemään taitojaan bridgen parikilpailun saralla.

Kilpailuun osallistui mukavasti pareja ympäri Suomen. Tasokin oli sopivasti vaihteleva ja uusiakin osallistujia nähtiin.

Iloisessa tunnelmassa pelatun kilpailun johti Sami Mäki, joka joutuikin tekemään täyden työpäivän, sillä tasaisessa kilpailussa kolmas tila meni jakoon. SM-kilpailusääntöjen mukaisesti kilpailunjohtaja vertasi kahden tasatulokseen tulleen parin tuloksia ja usean tarkastuslaskennan jäkeen saatiin myös pronssimitalien osoite selville.

Kilpailun voittivat tamperelais-helsinkiläinen pari Meri Korhonen (Tammerbridge)ja Anni Mäkelä (Salon BK). Mitaleiden jaossa pari oli erittäin ylllättynyt ja iloinen kun kultamitalistit julistettiin!

Hopealle sijoittuivat naisten maajoukkueessakin vaikuttavat Tammerbridgeä edustavat Elina Laukkanen ja Mirja Mäntylä.

Pronssille tasatuloksella (myös vertailun jälkeen) selviytyivät niinikään maajoukkuenaiset Maria Mylläri (H6) ja Kati Sandström (Turun BK) sekä usein Suomea maajoukkueissa edustaneet Pirjo Juuri-Oja (Kotkan Bk) ja Sue Bäckström (B-55).

Kaikki tulokset löytyvät täältä.

Naisten SM-kilpailua ollaan jo ensivuodelle suunniteltu sen verran, että alustavat neuvottelut on aloitettu Porin BK:n kanssa kilpailun järjestämiseksi Porissa.

Toivottavasti naisbridgenpelaajat löytävät tähän kilpailuun myös vuonna 2019!

- Hulda Ahonen -
- edit - ts 22.3. -
Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle