Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Lasse Utterille SBL:n viiri tunteikkaasti kotikerhon kisoissa

(2018-02-21 11:50:29)

Lasse sai onniteluja kanssapelaajilta!Lasse Utter, Lasunakin BBO:ssa tunnettu, kaikkien brigeihmisten tuntema lajiaktiivi ja pelihirmu, yllättyi Jyväskylän Grand Slam kilpailun alussa, kun kaikki pelaajat kutsuttiin isoon saliin ja SBL:n puheenjohtaja Pasi Kuokkanen aloitti puheensa.

Pikkuhiljaa hallituksen päätöksistä puhe eteni kohti yksittäisiä merkittäviä toimijoita, jotka ovat lajillemme niin tärkeitä. Samalla Jyväskylän BK:n asian kunniaksi tarjoamia kuohuviinejä alettiin jakaa pelaajille.

Kun puheenjohtaja Kuokkanen pääsi siihen vaiheeseen missä Lassen nimi mainittiin, oli salissa jo useita kosteita silmiä. Itse juhlakalukin oli niin vakavana, että selvää oli kuinka arvossa hän tätä huomionosoitusta piti.

Jälkeenpäin Lasse totesi että: "Kyllä sitä meinasi tippa silmään tulla, mutta ajattelin, että nyt ole kovana Lasse."

Maljaa kohotettaessa, olivat kaikki paikallaolijat mukana onittelemassa joka solustaan.

Lasse Utterille myönnettiin SBL:n viiri bridgen eteen tehdystä työstä. Työ on ollut valtava ja me kaikki olemme kiitollisia siitä.

Olen erittäin iloinen, että sain olla mukana jakamassa viirin hänelle. Erityiskiitos Keskisen alueen aluevastaavalle, Petteri Niemiselle, jonka ajatuksesta myös oman alueensa supervaikuttajaa huomioitiin.

- Hulda Ahonen -


Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle