Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Leppäkosken Energia ja Suomen Bridgeliitto allekirjoittivat yhteistyösopimuksen

(2017-06-09 19:36:07)

Hulda Ahonen ja Juha KoskelaSuomen Bridgeliiton toiminnanjohtaja Hulda Ahonen ja Leppäkosken Energian Oy:n myyntijohtaja Juha Koskela allekirjoittivat yhteistyösopimuksen SM-viikon ja verkkosivujen näkyvyydestä 19.6.2017. Sopimus on voimassa vuoden verran ja se on molempia osapuolia hyödyttävä.

Allekirjoitukset tehtiin hymyssä suin. Jo sopimusneuvottelut, joihin osallistui SBL:n puolelta hallituksen jäsen Martti Meronen ja toiminnanjohtaja Hulda Ahonen, olivat miellyttävät ja yhteistyön mahdollisuudet nähtiin molemmilla puolilla selvästi.

Sopimus sisältää Leppäkosken Energialle näkyvyyttä SM-viikon Bridgekilpailussa, sekä näkyvyyttä SBL:n sähköisissä- ja printtimedioissa. Lisäksi sopimus sisältää erikseen räätälöidyn sähkösopimustarjouksen bridgenpelaajille. SBL saa sopimuksessa taloudellista tukea toimintaansa, sekä näkyvyyttä lajille Leppäkosken Energian asiakaslehdessä.

SBL toivoo, että harrastajat muistavat sähköyhtiöitä valitessaan tukijaamme.

Tutustukaa sähkösopimustarjoukseen täällä.

SM-viikon tapahtumanäkyvyyttä ei voi vähätellä ja SBL:llä on vielä mahdollisuus ottaa lisää yhteistyökumappaneita mukaan tapahtumaan. Olkaa rohkeasti yhteydessä.

Yhteystiedot:

Toiminnanjohtaja Hulda Ahonen:
hulda.ahonen@bridgefinland.fi

Tapahtuma-assistentti Ilona Vänni
Ilona.vanni@bridgefinland.fi

- Hulda Ahonen -

Linkki: Sähkösopimuslinkki bridgenpelaajille!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle