Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Baltic Cupin voitto Suomen Blue joukkueelle!

(2017-04-25 10:32:48)

Baltic Cup-voitto 201722.-23.4.2017 pelattiin Virossa, Pärnussa Baltic Cup tuernaus, johon Suomelta osallistui kaksi joukkuetta (Vuoden 2016 Suomen Cup voittaja ja hopeajoukkueet)

Alkuperäisestä Blue joukkueesta ei mukaan päässyt kuin Lasse Utter ja Pekka Viitasalo, mutta erinomaisten varamiesten, Jouko Paganuksen ja Kauko Koistisen avulla joukkue ylsi mahtavaan tulokseen ja voitti koko kilpailun.

Suomen toinen joukkue White, jäi kilpailun alkusarjassa viimeiseksi. Joukkkueessa pelasivat Tatu Heikkinen, Hannu Ojanen, Osmo Parviainen ja Johan Linden.

Voittajajoukkueen kapteeni Lasse Utter oli tyytyväinen kilpailun pelijärjestelyihin. Tulospalvelu ja muutkin pelilliset järjestelyt olivat hyvällä tasolla. Aikataulu välillä vähän venyi, mutta sen kanssa pärjättiin.

Viimeisessä jaossa Lasse ja Pekka puolustivat 3 ristiä -1 ja Kauko ja Jouko puolustivat toiseen suuntaan 4 herttaa - 1. Tämä 4 IMP viimeisessä jaossa vaadittiin voittoon, sillä ilman sitä tulos olisi ollut tasan ja Carry-overin turvin vastustaja olisi vienyt voiton.

- Hulda Ahonen -Linkki: Baltic Cupin sivustolle

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle