Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


BRIDGELIIGA ja divarit pelaavat ensimmäiset ottelunsa 1.4.2017

Kakkosdivariin voi ilmoittautua mukaan vielä 15.2. asti! (2017-01-26 12:22:09)

Bridge Liiga 2017Bridgeliigaa pelataan ensimmäistä kertaan tänä vuonna. Liigatasolle ja 1-divisioonaan karsittiin joukkueet jo syksyllä, mutta 2-divisioonaan on vapaa ilmoittautuminen myös niiltä, jotka eivät ole Liigakarsinnoissa pelanneet. Yhdestä kerhosta voi 2 Divisioonaan ilmoittautua useita joukkueita. 2 Divarin peluutussäännöt tullaan vielä tarkentamaan ennen sarjan alkua. Korkeampiin Divisiooniin nimetyt pelaajat eivät kuitenkaan missään tapauksessa saa pelata alemmissa sarjoissa.

Useampikin on kyselyt pelipaikkatietoja 2 Divisioonan osalta. Valitettavasti voimme antaa toistaiseksi kakkosdivaria koskien sellaisen tiedon, että PELPAIKKAKUNNAT PÄÄTETÄÄN MAANTIETEELLISIN PERUSTEIN. Lohkojakokin tehdään niin, että matkustamisen tarve pysyy minimissä. Eri lohkoissa voi siis olla eri määrä joukkueita. Tarkoitus on saada järjestetyksi kiva kerhotason joukkueliiga, johon saadaan paljon osallistuvia joukkueita.

2 Divarin lohkojaon tekee Liigavastaava ja Piirien valvojat yhteistyössä. Valitettavasti maantieteellisyys voidaan ottaa huomioon vasta kun tiedetään mistä joukkueet tulevat. Tärkeää on kuitenkin se tieto, että jos lähialueelta saadaan kasaan useita (4+?) joukkuetta, voi olla aika varma, ettei matkustamaan joudu juurikaan.

Nyt sitten keräämään joukkueita myös Kakkoseen!
- Kannattaa laittaa ilmoittautumiseen yhteyshenkilön puhelinnumero tms. niin tarvittaessa on mahdollista kysellä mielipidettä pelipaikasta.

Liigajoukkueet jaetaan kahteen osaan, niin, että Tampereen BK, Jyväskylän BK ja Ähtärin BK pelaavat Jyväskylässä ja Bridge 55, Savuton Bk ja Tapiolan Trikki pelaavat Bridge Areenalla. Paikallinen seura järjestää pelipaikan ja tarvikkeet. 6.-7.5. kaikki Liigan joukkueet pelaavat Bridge Areenalla.

1 divisioonien divarijako on seuraava: 1D Pohjoinen Lohko: B19, Tammerbridge, Kajaanin Bk, Porin Bk, Kuopion Bk ja Pieksämäen Bk. 1D Eteläinen Lohko: Bridge 55, KUB, Toppi, Salon Bk, Savuton Bk ja Turun Bk.

Pohjoisen lohkon lähipelipaikakkakunnat ovat Tampere (B-19, Tammerbridge ja Porin Bk) ja Kuopio (Kajaanin Bk, Kuopion BK ja Pieksämäen Bk.) ja Eteläisen lohkon Bridge Areena (B-55, Toppi ja Savuton Bk) ja Salo (KUB, Turun Bk ja Salon Bk.). Paikallinen seura järjestää pelipaikan ja tarvikkeet.

6.-7.5. kaikki lohkojen joukkueet pelaavat samalla paikkakunnalla. Eteläinen lohko pelaa Bridge Areenalla ja Pohjoinen lohko saa keskustella mikä paikkaunta olisi paras kaikkien kannalta.

Katso PDF-tiedote ja jaa tietoa tuttavillekin!

- Hulda Ahonen -

Muokattu 27.1. korjattu päivämäärät toiselle viikonlopulle/H.A.

Bridge Liiga tiedote 1_2017
Bridge Liiga 2017

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle