Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Vuoden 2017 ensimmäiset bridgen suomenmestarit ovat Pirjo ja Erkki Juuri-Oja.

Seuraavana SM-tasolla ovat vuorossa SM-parikilpailun piirimestaruudet. (2017-01-24 10:33:10)

Senioreiden PARI SM 2017 Erkki ja PirjoSenioreiden ja junioreiden SM kilpailut ratkottiin Bridge Areenalla 21.-22.1.2017.

Senioreiden parikilpailuun osallistui 32 paria. Mitalikolmikoksi itsensä taistelivat seuraavat parit:

1 58,0 Pirjo Juuri-Oja (Jyväskylän Bk)- Erkki Juuri-Oja (Kotkan Bk)
2 57,2 Tor Meinander (Savuton)- Kaarlo Ylinen(Savuton)
3 54,8 Jarmo Laakso (Salon Bk)- Väinö Kelhä (Tapiolan Trikki)

Katso kaikki tulokset täältä.

Senioreiden joukkuekilpailussa osallistuvia joukkueita oli 10 ja mitalikolmikko muodostui lopussa seuraavanlaiseksi:

1 119,93 PAGANUS
Martin Arle - Christer Englund - Johan Lindén - Osmo Parviainen
2 106,33 EIKAT
Pekka Uskali - Olli_A. Manni - Seppo Laine - Kaj Sundsten
3 104,50 SPELMANS
Seppo Räsänen - Joakim Fabritius – Seppo Castren - Jari Salonen

Katso kaikki tulokset täältä.

Juniorit pelasivat SM-arvolla vain parikilpailun. Tällä kertaa mitalit veivät:

1 65,6 Maria Mylläri(H6) - Aleksi Aalto (B-19)
2 60,0 Hermanni Huhtamäki(Ähtärin Bk)- Oskari Koivu(Jyväskylän Bk)
3 55,0 Erik Hansson (Kulo Bridge) - Tatu Sammalisto (B-19)

Seuraavan kerran SM-tasolla pelataankin SM-parikilpailun piirivaihetta. Piirikilpailut järjestetään tällä kertaan neljällä paikkakunnalla ja ilmoittautumiset ovat auki.

Uuden linjauksen mukaisesti pelaajat saavat itse valita miltä paikkakunnalta haluat tavoitella piirin mestaruutta, ja SM-parifinaalipaikkaa. Odotettavissa on varmasti jonkin verran taktikointia, mutta joka tapauksessa neljällä paikkakunnalla on tulossa huikean kivat kisat. Tärkeää olisi saada kaikki harrastajat aktivoitua mukaan, jotta suuren kilpailun tunnelma saataisiin kaikille pelipaikkakunnille. Erityisesti harrastajapelaajia olisi hauskaa nähdä aiempaa enemmän mukana. Piirien omissa kilpailuissa pääsee kätevästi tutustumaan muihin alueen pelaajiin.

Henkilökohtaisesti odotan erityisesti sitä, että Etelän Itäinen alue innostuu tulemaan Bridge Areenalle, vaikka koko kerhojen voimin. Olisipas kerrankin mietittävää, miten pelaajat mahtuvat Bridge Areenalle!

Myös toinen Eteläinen piiri, Etelä Läntinen, saattaa yllättää valtavalla osallistujamäärällä. Tämän piirin pelit pelataan Valkeakoskella hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Keskisen Suomen parikilpailu pelataan Kuopiossa ja sinne on odotettavissa pelaajia laajalta sektorilta. Pelipaikkana Ravintola Maljalta odotetaan paljon ja kenties jotain yllättävääkin!?

Pohjoinen Piiri pelaa Oulussa. City Biljard on paikallisille tuttu pelipaikka, joten ainakin paikallisten kerhojen pelaajat löytänevät paikalle sankoin joukoin.

Finaali pelataan Bridge Areenalla 4.-5.3.2017. Parikin paikkakuntaa on kysellyt parifinaalin pito-oikeutta tälle vuodelle, mutta koska SM SWISS IMPS parikilpailu pelataan Tampereella (SM-VIIKKO!) 8.-9.7.2017, järjestetään toinen parikilpailufinaali SBL:n omissa tiloissa. Mikäli kerhot tai isompikin alueellinen yhteisö on kiinnostunut järjestämään jonkun SM-kilpailun, voi asiassa olla yhteydessä toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen.

Onnittelut tämän vuoden ensimmäisille SM-mitalisteille!

- Hulda Ahonen –
Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle