Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Junioreiden ja Senioreiden SM-kilpailut pelataan Bridge Areenalla 21.-22.1.

Ilmoittaudu mukaan! Molemissa luokissa pelataan yksipäiväiset pari- ja joukkuekilpailut. (2017-01-10 14:42:15)

S&J SM 2017Bridge lajina on todella erityinen, muunmuassa syystä, että sitä voi pelata kilpatasolla minkä ikäisenä tahansa. Näin ei kuitenkaan ole asian laita 21.-22.1. kun Suomen Bridgeliiton senioreiden ja junioreiden Suomenmestaruudet ratkotaan Bridge Areenalla.

Juniori-ikä on bridgessä alle 26-vuotta, kun seniori-ikä taas on yli 60- vuotta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että juniorikilpailuihin voi osallistua vielä vuonna jona täyttää 25-vuotta ja seniorikilpailuihin voi osallistua siitä vuodesta lähtien, jona täyttää 60-vuotta. Sennu ja junnuviikonloppuna ovat katsomossa siis kaikki 26-59-vuotiaat pelaajamme.

Mikäli osut onnekkaaseen pelaajaryhmään, joka voi osallistua SM-kilpailuihin kyseisenä viikonloppuna, KIPI KIPI ilmoittautumaan mukaan. Hauskat kisat ovat tiedossa!

Bridge Areenalla pelattaviin viikonloppukilpailuihin on tehty ilmoittautumiseen toive lisätä iso X nimen perään mikäli aikoo syödä Kaukon Kuppilassa lounasta. Tarkoitus on helpottaa ruokatarpeen määrän arviointia. Hinnat Kaukolla ovat erittäin edulliset, riippuen ruoasta useimmiten kuuden ja kahdeksan euron välillä.

Senioreiden parikilpailu pelataan lauantaina 21.1. Ilmoittaudu mukaan täällä .

Senioreiden joukkuekilpailu taasen pelataan sunnuntaina 22.1. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Juniorit vaihtavat pelimuodot senioreiden kanssa päittäin ja pelaavat joukkuekilpailun lauantaina ja parikilpailun sunnuntaina.

Kummassakin kilpailussa kilpailunjohdosta vastaa pääkilpailunjohtajamme Kati Sandström. Kilpailujen säännöt löytyvät kilpailumääräyksistä liiton verkkosivuilta säännöt- kohdasta..

Mikäli tulet ulkopaikkakunnalta, kannattaa harkita majoitusta Hotelli Hellsten Espoosta, johon SBL on sopinut bridgenpelaajille erikoishinnat viikonlopulle.

Onnea kaikille kisoihin ja muistakaahan tärkein: BRIDGE ON HAUSKAA!

- Hulda Ahonen -

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle