Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Pasi Kuokkanen SBL:n puheenjohtajaksi kaudelle 2017-2018

(2016-11-28 13:02:17)

Pasi KuokkanenSBL:n syyskokous pidettiin 27.11. Bridge Areenalla. Ennen kokousta paikallaolijat pääsivät nauttimaan EM-mitalikahvit Maria Myllärin ja Vesa Fagerlundin EM-hopeamitalin kunniaksi. Vesa ei valitettavasti päässyt paikalle nauttimaan erittäin maukkaasta kakusta, jonka Taru Suppula ja Seija Lahtinen olivat tehneet yhteistyössä. SBL lahjoitti molemmille mitalisteille onnitteluna vuoden 2017 ilmaiset SM-kilpailujen osallistumiset (henkilökohtaiset). Onneksi Vesa ei jäänyt aivan ilman kakkua, sillä Maria lähetti heti lämpimiltään Vesalle kuvan kakusta USA:han, jossa Vesa paraikaa on pelaamassa.

Kokouksessa valittiin sekä uusi puheenjohtaja, että uudet hallituksenjäsenet erovuoroisten tilalle kaudelle 1.1.2017.–31.12.2018. Väistyvä puheenjohtaja Jarmo Laakso oli erittäin tyytyväinen siihen, että hänen seuraajakseen oli tarjolla kaksi hyvää ehdokasta. Molemmat olivat esittäytyneet ennakkomateriaalissa kerhoille. Peräti 30 kerhoa oli edustettuina kokouksessa.

Maria Mylläri leikkaa mitalikakkua.Puheenjohtajaäänestys oli erittäin tasainen ja Pasi Kuokkanen valittiin niukalla 29 äänen enemmistöllä puheenjohtajaksi kaudelle 2017-2018. Tuleva puheenjohtaja kiitti kokousta luottamuksesta, ja totesi, että nyt on aika suunnataan katseet eteenpäin. Hän piti puheensa lyhyenä, sillä kokous oli kestänyt jo tähän mennessä erittäin pitkään. Lisää Pasin mietteitä saamme lukea vuoden 2017 ensimmäisestä Bridge Lehdestä.

Kokouksessa käsiteltiin myös hallituksen valmistelema budjetti, jossa oli myös varattu varoja lajin edistämiseen. Puheenjohtaja Jarmo Laakso kertoi kokoukselle, että liitossa ei ole tehty panostuksia lajin näkyvyyden tai uusien pelaajien hankkimiseen riittävästi. Jotta bridge säilyisi elävänä lajina suuressa kilpailussa, on kattojärjestön luotava kysyntää kerhojen järjestämille kursseille, sekä tehtävä materiaalia, jolla kaikki pelaajat voivat tuoda lajiamme positiivisessa mielessä esille. Kilpailu harrastajista on suuri, joten kaikkien on yhdessä tehtävä töitä uusien harrastajien saamiseksi.

Budjetissa on mm. koulutusvaroja kerhoille haettavaksi, sekä varoja promomateriaalin suunnitteluun ja tekemiseen. Kokous keskusteli taloudesta pitkään ja eri malleista äänestettiin. Lopulta kokous päätyi siihen, että vuoden 2017 jäsenmaksu on 45 euroa/ varsinaisen jäsenen henkilöjäsen. Junioreilta jäsenmaksu pidettiin ennallaan 10€. Budjetin pelivara poistui näin kokonaan, mutta yhteisin ponnisteluin saadaan tälläkin korotuksella varmasti asioita tehtyä. MP- ja VP-maksut pidettiin ennallaan.

Hallituksen erovuoroisten jäsenten tilalle päätetiin valita kaikki viisi ehdolla ollutta ehdokasta, joista Seppo Räsänen tuli poisjääneen Milko Nuutilan tilalle. Kokous päätti myös, että väistyvä puheenjohtaja täyttää uuden puheenjohtajan paikan hallituksessa vuoden 2017 loppuun asti.

SBL:n hallitus vuonna 2017 on seuraava:
Puheenjohtaja:
Pasi Kuokkanen

Hallitus:
Kaj G Backas
Riitta Jaakonaho
Jarmo Laakso
Martti Meronen
Veijo Nikkanen
Seppo Räsänen (Uusi)
Mauri Saastamoinen
Fred Sundwall
Jussi Tamminen
Pekka Viitasalo
Finn Wardi

Väistyvä ja tuleva.
Kiitos kaikille kokousedustajille ja paljon onnea uudelle hallitukselle ja puheenjohtajalle bridgetyöhön.

Hulda Ahonen
Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle