Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Mixed SM-kilpailut pelataan tulevana viikonloppuna

(2016-08-30 14:30:32)

Sekaparien SM-2016Sekaparien Suomenmestaruudet ovat jälleen jaossa viikonloppuna Bridge Areenalla. Kilpailu on viimevuosina muodostunut erittäin suosituksi mixed-kilpailujen vähetessä kerhojen MP-valikoimasta. Lauantain parikilpailuun on ilmoittautunut jo yli kolmekymmentä paria ja lisää odotetaan yhä.

Viimevuoden mestarit Berglund-Arle, ovat puolustamassa viimevuotista voittoaan. Uhkaajia löytyy kuitenkin roppakaupalla. Parikilpailuun ehtii vielä ilmoittautua mukaan torstaihin asti. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Kilpailu johtaa tamperelainen Sami Mäki. Samia on koeteltu jo Hangossa ja liigakarsinnoissa ja suorituksen kilpailunjohtajana ovat olleet sitä tasoa, että SM-kilpailut ovat luonnollinen jatkumo. Lauantain kilpailu alkaa klo 11:00 ja molempina päivinä pidetään ruokatauko. Paikan päällä on molempina päivinä tarjolla edullinen (7€) ja herkullinen kotiruokalounas.

Sunnuntaina pelataan joukkuekilpailu, jonka suosio on myös ollut nousussa, niin sekapareissa kuin muutoinkin. Jo kymmen joukkuetta on ilmoittautunut mitalitaistoon. Viimevuonna kirkkain mitali meni venäläisjoukkueelle. Miten käy tänä vuonna? Ilmoita joukkueesi mukaan täällä.

SM-kilpailujen säännöt löytyvät liiton kilpailumääräyksistä. Meillä vain SM-Swiss-IMPS on avoin kilpailu (myös muiden liittojen jäsenillä on oikeus osallistua.) Kaikissa muissa SM-kilpailuissa on pelaajien oltava Suomen Bridgeliiton alaisen kerhon jäseniä joista on suoritettu liiton jäsenmaksu. Suomen kansalaisuuttaa osallistuminen ei vaadi.

Osaltaan mixed-kilpailujen suosion selittänee se, että monella parilla on mahdollisuus hyvään tulokseen, mutta yhtenä tärkeimpänä tekijänä on varmasti mukava ja letkeä tunnelma. Suurin osa sekapareista nimittäin jaksaa mieluummin nauraa pienille kömmähdyksille, kun rähjätä. Siinä on lajissamme muutenkin tultu valtavin harppauksin eteenpäin.

Kivoja kisoja toivotellen
Hulda AhonenNäytä kaikki uutiset | palaa etusivulle