Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


EM-kilpailut pelataan Budapestissa 16.-25.6.

(2016-06-15 12:51:57)

Bridgen EM-kilpailut Budapestissä 16.-25.6.2016Bridgen 53. EM-joukkuekilpailu pelataan 16.-25. kesäkuuta Unkarin kauniissa pääkaupungissa Budapestissa. Virallisesti tapahtuma alkaa jo keskiviikkona 15. päivä avajaisseremonioilla. Avoin sarja aloittaa pelit torstaina täydellä neljän ottelun päivällä. Naiset ja seniorit aloittavat urakkansa vasta sunnuntaina. Naiset pelaavat ennen joukkuekilpailua 16:tta kertaa järjestettävän EM-parikilpailun, jossa parin molemmat pelaajat edustavat samaa maata.

Suomi osallistuu turnakseen kaikissa sarjoissa. Avoimessa sarjassa joukkueessa pelaavat parit Vesa Fagerlund - Kauko Koistinen (c) ja Vesa Leskelä - Clas Nyberg. Naisten joukkueessa pelaavat Agneta Berglund - Maria Nordgren, Elina Laukkanen - Mirja Mäntylä sekä Maria Mylläri - Kati Sandström (c). Naisten parikilpailuun osallistuu edellisten lisäksi myös Hulda Ahonen - Pia Erkkilä. Seniorien sarjassa Suomea edustaa Lasse Utter (c) - Osmo Parviainen, Matti Sihvola - Seppo Niemi ja Kari Engelbarth - Joakim Fabritius.

Avoimen joukkueen kaikki pelaajat ovat kokeneita pelaajia, jotka ovat edustaneet maatamme aiemminkin. Naisten joukkueessa vain Mirja ja Elina ovat esiintyneet aiemmin maajoukkueessa. Marialla on kokemusta junioreista. Senioreissakin on mukana kaksi ensikertalaista - Kari ja Joakim.

Kaikissa sarjoissa pelataan yksinkertainen sarja, jossa kaikki maat kohtaavat 16 jaon otteluissa. Avoimeen sarjaan on ilmoittautunut 37 joukkuetta, joten edessä on 576 jaon urakka 10 päivässä. Naisten sarjassa joukkueita on 23 ja senioreissa 24.

Kilpailun edistymistä voi seurata EBL:n sivuilta ja myös kisajärjestäjän sivuilta.
Kisoista on päivittäin paljon lähetyksiä Bridge Base Online-pelipaikassa.-15.6. TS -

Linkki: Virallinen EM- kilpailusivusto

Alasivut:
Hulda ja Pia sijoittuivat viidenneksi EM-kilpailussa
Suomi on aloittanut kisat loistavasti

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle